groovred Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Tak dnes som mal infarktovy stav ked som prisiel k autu a zistil som ze mi nejaky chudak ukradol SPZ .O to horšie je fakt ze značky boli slovenske.Okamžite som zavolal na policiu a udalost nahlasil.Naštastie na ne nebola spachana trestna činnost ak by ste mali niekto nejake info alebo pod.velmi by mi to pomohlo aj ked moc nedufam ze sa najdu. Značky ukradli z modreho Peugeota 406 v Nerudove ulici v Plzni pravdepodobne v noci zo soboty na nedelu znacka v tvare PE974BG. [upravil dne 18/10/09 groovred] Citovat
Voighta Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Asi si někdo pojede natankovat plnou na benzínku a odjet bez placení. Citovat
OK406 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Je mi líto, co se ti stalo. Na druhou stranu si udělal moc dobře, že si ihned zavolal PČR. Citovat
groovred Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 [re]Původně zaslal: Voighta Asi si někdo pojede natankovat plnou na benzínku a odjet bez placení. No ted uz muže když to mam nahlaseny.Nejhorši na tom je fakt ze se mi to stalo uz po druhe tyhle jsem nemel ani rok. Mno asi se Plzeňakum libi slovenske znacky Citovat
Voighta Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Nejhorší je na tom to zbytečný lítání kvůli novým značkám. Chytit je a Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Proc si ty znacky proste neprevrtas, a nedas tam normalne nejaky srob, a normalne zmagnut zavit nech sa to neda odtocit, len s flexou A mas istotu Ja to teda tak nemam, ale keby mi niekto kradol znacky, tak by som to hned spravil Citovat
PnR Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 no, len potom zle vyspaty policajt ti vezme technicak Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 To platilo dakedy Pokial viem, dnes je zase povolene znacky prevrtat mimo cisiel a dotiahnut kludne maticami Citovat
groovred Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 No aj o tom som uz rozmyslal všimol som si ze tu po Plzni to ma vela ludi takto spravene.Uz chapem prečo Asi si to budem musiet urobit aj ja takto.Najhorsie na tom je fakt ze auto je teraz nepojazdne a nove znacky musim vybavit na sk Citovat
wooody Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 a policie ti nedala žádnej protokol???? když ocovy ukradli značky tak mu daly nějakej papír aby s tim moh jezdit než se vyříděj nový........ Citovat
groovred Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 [re]Původně zaslal: wooody a policie ti nedala žádnej protokol???? když ocovy ukradli značky tak mu daly nějakej papír aby s tim moh jezdit než se vyříděj nový........ [/re] No tak tady v Plzni to asi neplati,nebo mozna take proto ze auto mnelo sk SPZ Citovat
groovred Odesláno 18. říjen 2009 Autor Odesláno 18. říjen 2009 No dostal jsem jenom potvrzeni o nahlaseni odcizeni SPZ to je vse. Citovat
urdemala Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 taky mi ukradli značky, u hřbitova. ihned co jsem to zjistil (bohužel to auto mi tam stálo delší dobu a nevěděl jsem přesnej čas ani den kdy zmizely) jsem to nahlásil a měl jsem štěstí, že si ti šmějdi jeli natankovat až po tom nahlášení. Citovat
groovred Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 Mno ješte to tady oživym dnes se mi stezovala kamaratka ze ji ukradli SPZ i kdyz je mnela na skrz prišroubovany.To je strasny tym zlodejum bych odseknul prsty a přiste by si rozmysleli jestli budou kradnut.JJ a ješte jedna info.kdyz jsem to nahlasil tak policie začla kolem pravidelne objiždet.Mno škoda že pozde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.