Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodřená sedačka, co teď?

Recommended Posts

Odesláno

Stala se mi dost nepříjemná věc a nevím, jak ji vyřešit. Zjistil jsem, že se mi na boku řidičovy sedačky objevila dirka (průměr cca půl cm):( Kdyby se jednalo o klasický sicny, tak to neřešim a koupim nějaký potahy, ale jelikož jde o béžovou kůži, jsem na vážkách, jestli nechat vyměnit poškozenej díl nebo se pokusit o zázrak a sehnat jinou sedačku. Dávat na kůži potahy mi přijde jako zvěrstvo:blicismajlik, takže tuhle variantu jsem vyloučil hned v úvodu.

Máte někdo známýho čalouníka nebo jste si někdo něco podobnýho prožil? Jde mi o to, kolik by mohla stát výměna poškozenýho dílu sedačky (velikost cca 15x 40 cm) s tím, že sedačku bych vyndal a rozebral, takže k čalouníkovi by šel samotný potah, nebo jestli by bylo výhodnější přečalounit celou sedačku (popř. obě přední, zadní je v pohodě)...

Odesláno

Dírka je prošoupaná (záhyb sedačky), anebo prožraná od nějakého hmyzu? Na kožených sedačkách jsem ještě neviděl prošoupanou dírku.

Tady v Zábřehu je čalounice, která dělá různé zázraky. Ale asi by bylo nejjednodušší sehnat jinou sedačku, nebo ještě lépe jiný hotový potah. Problém možná bude se strukturou kůže, aby ta nová sedačka nebyla moc jiná.

Odesláno

Olda: Dírka je víceméně vprostředku jednoho dílu sedačky (boční vedení u dveří řidiče) a není divu, podle tachometru mám najeto minimálně 367050 km.

Pe.Tr: Nám podvratnejm živlům opravdový zbraně a munici nesvěřujou:D

Miras: V týdnu ho zkusím a dám vědět, díky za tip;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...