Marcel505 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Tohle jsem s trochou obav vyndal z pod stěrače... By mě zajímalo, jak pan strážník poznal, že je vůz bez závad... Citovat
OK406 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Však má 200hodin různých školení a kurzů Citovat
Pája Rybišár Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 no tak to už je fact Hirošima:D:D:D:D,když už i měšťáci kontrolujou stav vozidel ...pomalu jako na STK.. No i když možná dobře,pač těch vracků:rollco jezdi po silnicích..... Citovat
Marcel505 Odesláno 16. říjen 2009 Autor Odesláno 16. říjen 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár no tak to už je fact Hirošima:D:D:D:D,když už i měšťáci kontrolujou stav vozidel ...pomalu jako na STK.. No i když možná dobře,pač těch vracků:rollco jezdi po silnicích..... Nejde o stav, ale o to, jestli dobře parkuješ a máš auto zamčené bez viditelných cenností. Nedávno o tom někde psali či říkali. Není vrak jako vrak. Myslím, že i se skoro vrakem se dá bezpečně jezdit, jen s tím řidič musí počítat a nepřeceňovat své možnosti. Citovat
MatrixArwen Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 To bych taky brala, takovej příjemnej lísteček po ránu, jen nezávidím jemu, že takhle po ránu to kontroloval. V 1.20. Spousta lidí, co tady parkuje by určitě neměla podobný krásný vzkaz jako ty, například jak parkujou, co v těch autech kolikrát nechávají...No katastrofa. Asi začnu dokumentovat, protože to je katastrofa. Jedna pinda odvedle si koupila (pičku)-Renault, kdo by nevěděl:D, takový krásný auto, nebo jestli narazila na bohatýho milence:myslim a když jsem šla z nákupu málem mi spadla čelist, jak ta s tím vyjížděla, ještě že to má automatiku, ještě by to kolem všechno odřela, jak by musela ještě řadit.:D:D [upravil dne 16/10/09 MatrixArwen] Citovat
dolly1010 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 To známe ty ženský jak toho je na ně prostě moc - točit volantem, mačkat spojku, řadit a přepínat z dálkovejch na tlumený (to ještě nemluvím o telefonování a malování se) najednou...no je to hrůza koho někdy pustěj na silnici Abych neurazil - někdy jsou takový i chlapi [upravil dne 16.10. 09 dolly1010] Citovat
peugeot09 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Telefonovat, jíst, řadit, točit volantem, poslouchat hudbu...to vše my chlapi zvládáme bravurně najednou. Citovat
MatrixArwen Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 dolly1010 To známe ty ženský jak toho je na ně prostě moc - točit volantem, mačkat spojku, řadit a přepínat z dálkovejch na tlumený (to ještě nemluvím o telefonování a malování se) najednou...no je to hrůza koho někdy pustěj na silnici Hele máš pravdu jsou i takový, já se kolikrát rozčiluju jakej kokot(pardon) to jede přede mnou, co to je za pipinu a on v tom chlap, to mě málem omejou:bojim, a takovej střední věk, někdy i kravaťáci. A já se nedám, taky že nejednou jsem se honila s nejedním blbem, protože je předjedu a oni nechápu, dojedou mě, ujistěj se, že v tom sedí ženská a šlápnou na to, já samozřejmě taky.:D:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Telefonovat, jíst, řadit, točit volantem, poslouchat hudbu...to vše my chlapi zvládáme bravurně najednou. Já když Matrix řídí, u toho jí a ještě k tomu upíjí kolu...už jen, když si zapaluje jsem hrůzou bez sebe:D:D A na poslouchání hudby nic není, to já stíhám točit volantem:D, řadit:D, troubit:D, stírat stěračema:D a telefonovat:D:D:D a ještě komentovala ty, co jedou přede mnou. Jsem lepší:D:D Citovat
peugeot09 Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Možná jo. Hlavně ale nesjeď do škarpy až se lekneš rychle předjíždějící nákupní tašky. Byla by tě škoda. Citovat
shwaara Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Lístečky za stěrač nedostávám, neb u 607 nejdou odklopit Citovat
Mildík Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 2 Marcel:Tak takhle řádil polík na parkovišti, den před mytím silnic, všichni vyklepaný, že se sekli v datu mytí, a, pak šok, za prima parkování. 2Arwen: nemáš zapotřebí dělat blbosti se šminkama, dle fotek, ovšem, jestli to není photomontage. :roker:roker Citovat
Otan Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 No jo chlapi, některé ženské jsou všechny stejné.:D Citovat
Jenda 309 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwenJsem lepší:D:D Tak to je všeobecně známá a dokázaná věc že ženský zvládaj multitasking líp než chlapi, jen v autě jim to holt tolik nejde nebo to nefunguje se ani nedivím když jim každej chlap tvrdí že tohle _____________________ je 20 centimetrů To je jasný že maj blbej odhad Citovat
KoudaK Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Jen by mě zajímalo z čí kapsy šlo placení tisku těch letáčků když vesměs o nic nejde? Citovat
dolly1010 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Hádej. Ze stejnejch peněz za který si politici vozej ty sví pr.... v luxusních limuzínách Teď mě chytla zlost...jdu se uklidnit Citovat
Marcel505 Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: MatrixArwenAsi začnu dokumentovat, protože to je katastrofa. Jedna pinda odvedle si koupila (pičku)-Renault, kdo by nevěděl:D, takový krásný auto, nebo jestli narazila na bohatýho milence:myslim a když jsem šla z nákupu málem mi spadla čelist, jak ta s tím vyjížděla, ještě že to má automatiku, ještě by to kolem všechno odřela, jak by musela ještě řadit.:D:D [upravil dne 16/10/09 MatrixArwen] To si koupila kámoška, kosočtverec... Nevím proč, asi abych ji nezval na srazy P-C... Některý ženský nevědí co to auto je, jak s ním zacházejí a už vůbec neberou ohled na ostatní auta. Hlavně na parkovištích, kdy přijedou tím skoro džípem, kdy nevidí kolik je okolo nich místa - tak jedou, dokud to jde, lak nelak... Viz jak mi odřeli tu 604 co jsem pak pohřbil. [upravil dne 17/10/2009 Marcel505] Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: Mildík 2 Marcel:Tak takhle řádil polík na parkovišti, den před mytím silnic, všichni vyklepaný, že se sekli v datu mytí, a, pak šok, za prima parkování. 2Arwen: nemáš zapotřebí dělat blbosti se šminkama, dle fotek, ovšem, jestli to není photomontage. :roker:roker To Mildík: To víš, že nemám zapotřebí, ani nedělám. Vždyť jsi mě viděl na srazu v Chomutově, ne? Citovat
MatrixArwen Odesláno 18. říjen 2009 Odesláno 18. říjen 2009 Původně zaslal: Jenda 309 Původně zaslal: MatrixArwenJsem lepší:D:D Tak to je všeobecně známá a dokázaná věc že ženský zvládaj multitasking líp než chlapi, jen v autě jim to holt tolik nejde nebo to nefunguje se ani nedivím když jim každej chlap tvrdí že tohle _____________________ je 20 centimetrů To je jasný že maj blbej odhad To mně to i v tom autě jde, protože se nenechám ukecávat těma 20 centimentrama, vezmu si na to hezky pravítko:D:D:D Změřím a vím:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.