Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tohle jsem s trochou obav vyndal z pod stěrače...

By mě zajímalo, jak pan strážník poznal, že je vůz bez závad... :D

post-0-14109610304495_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

no tak to už je fact Hirošima:D:D:D:D,když už i měšťáci kontrolujou stav vozidel :aut...pomalu jako na STK..:roll

No i když možná dobře,pač těch vracků:rollco jezdi po silnicích.....:blicismajlik

Nejde o stav, ale o to, jestli dobře parkuješ a máš auto zamčené bez viditelných cenností. Nedávno o tom někde psali či říkali.

Není vrak jako vrak. Myslím, že i se skoro vrakem se dá bezpečně jezdit, jen s tím řidič musí počítat a nepřeceňovat své možnosti.

Odesláno

To bych taky brala, takovej příjemnej lísteček po ránu, jen nezávidím jemu, že takhle po ránu to kontroloval. V 1.20.

Spousta lidí, co tady parkuje by určitě neměla podobný krásný vzkaz jako ty, například jak parkujou, co v těch autech kolikrát nechávají...No katastrofa.:o

Asi začnu dokumentovat, protože to je katastrofa. :D

Jedna pinda odvedle si koupila (pičku)-Renault, kdo by nevěděl:D, takový krásný auto, nebo jestli narazila na bohatýho milence:myslim a když jsem šla z nákupu málem mi spadla čelist, jak ta s tím vyjížděla, ještě že to má automatiku, ještě by to kolem všechno odřela, jak by musela ještě řadit.:D:D:D

[upravil dne 16/10/09 MatrixArwen]

Odesláno

To známe ty ženský jak toho je na ně prostě moc - točit volantem, mačkat spojku, řadit a přepínat z dálkovejch na tlumený (to ještě nemluvím o telefonování a malování se) najednou...no je to hrůza koho někdy pustěj na silnici :bojim:D

Abych neurazil - někdy jsou takový i chlapi :D

[upravil dne 16.10. 09 dolly1010]

Odesláno

dolly1010

To známe ty ženský jak toho je na ně prostě moc - točit volantem, mačkat spojku, řadit a přepínat z dálkovejch na tlumený (to ještě nemluvím o telefonování a malování se) najednou...no je to hrůza koho někdy pustěj na silnici :bojim:D

Hele máš pravdu jsou i takový, já se kolikrát rozčiluju jakej kokot(pardon) to jede přede mnou, co to je za pipinu a on v tom chlap, to mě málem omejou:bojim, a takovej střední věk, někdy i kravaťáci.

A já se nedám, taky že nejednou jsem se honila s nejedním blbem, protože je předjedu a oni nechápu, dojedou mě, ujistěj se, že v tom sedí ženská a šlápnou na to, já samozřejmě taky.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Telefonovat, jíst, řadit, točit volantem, poslouchat hudbu...to vše my chlapi zvládáme bravurně najednou. :aut:D

Já když Matrix řídí, u toho jí a ještě k tomu upíjí kolu...už jen, když si zapaluje jsem hrůzou bez sebe:D:D

A na poslouchání hudby nic není, to já stíhám točit volantem:D, řadit:D, troubit:D, stírat stěračema:D a telefonovat:D:D:D a ještě komentovala ty, co jedou přede mnou.:D

Jsem lepší:D:D:D

Odesláno

2 Marcel:Tak takhle řádil polík na parkovišti, den před mytím silnic, všichni vyklepaný, že se sekli v datu mytí, a, pak šok, za prima parkování. 2Arwen: nemáš zapotřebí dělat blbosti se šminkama, dle fotek, ovšem, jestli to není photomontage. :mrk:roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: MatrixArwenJsem lepší:D:D:D

Tak to je všeobecně známá a dokázaná věc že ženský zvládaj multitasking líp než chlapi, jen v autě jim to holt tolik nejde nebo to nefunguje se ani nedivím když jim každej chlap tvrdí že tohle _____________________ je 20 centimetrů :) To je jasný že maj blbej odhad :P

Odesláno

Jen by mě zajímalo z čí kapsy šlo placení tisku těch letáčků když vesměs o nic nejde?

Odesláno
Původně zaslal: MatrixArwenAsi začnu dokumentovat, protože to je katastrofa. :D

Jedna pinda odvedle si koupila (pičku)-Renault, kdo by nevěděl:D, takový krásný auto, nebo jestli narazila na bohatýho milence:myslim a když jsem šla z nákupu málem mi spadla čelist, jak ta s tím vyjížděla, ještě že to má automatiku, ještě by to kolem všechno odřela, jak by musela ještě řadit.:D:D:D

[upravil dne 16/10/09 MatrixArwen]

To si koupila kámoška, kosočtverec... Nevím proč, asi abych ji nezval na srazy P-C... :)

Některý ženský nevědí co to auto je, jak s ním zacházejí a už vůbec neberou ohled na ostatní auta.

Hlavně na parkovištích, kdy přijedou tím skoro džípem, kdy nevidí kolik je okolo nich místa - tak jedou, dokud to jde, lak nelak... Viz jak mi odřeli tu 604 co jsem pak pohřbil.

[upravil dne 17/10/2009 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Mildík

2 Marcel:Tak takhle řádil polík na parkovišti, den před mytím silnic, všichni vyklepaný, že se sekli v datu mytí, a, pak šok, za prima parkování. 2Arwen: nemáš zapotřebí dělat blbosti se šminkama, dle fotek, ovšem, jestli to není photomontage. :mrk:roker:roker

To Mildík:

To víš, že nemám zapotřebí, ani nedělám. Vždyť jsi mě viděl na srazu v Chomutově, ne?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

Původně zaslal: MatrixArwenJsem lepší:D:D:D

Tak to je všeobecně známá a dokázaná věc že ženský zvládaj multitasking líp než chlapi, jen v autě jim to holt tolik nejde nebo to nefunguje se ani nedivím když jim každej chlap tvrdí že tohle _____________________ je 20 centimetrů :) To je jasný že maj blbej odhad :P

To mně to i v tom autě jde, protože se nenechám ukecávat těma 20 centimentrama, vezmu si na to hezky pravítko:D:D:D

Změřím a vím:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...