Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keď nemáš snímače, autíčko sa pri štarte nezobrazí iba ti po cca 25km pípne, že tlak nie je monitorovaný. A keď snímače vo výbave vôbec namáš, ani sa nezobrazí autíčko a ani nepípne.

[upravil dne 23.11.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: libor.vo

jdu vypustit kolo a uvidim

Tak hotovo kolo vypusteno na 0,5Atm a po zapnuti klicku se na displej pocitadla objevilo kolo ja uchazi a na stredovym dislpeji napis \"Tire puncture dected\" a pote obrazek auta a blikalo kolo ktere je prazdne.

Podle servis boxu - UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH BEZ INDIKÁTORU DEFEKTU PNEUMATIK

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Tak si ho tam nechal někdo domontovat....a nebo to tvoje auto není tvoje auto......:D

Auto mam od patku tak se snim seznamuji, vypada to ze si to tam Němčour nechal dodelat.Ale jsem rad ze to funguje.

Chtel bych se optat jeste na par veci ohledne svetel a zrcatek, ale zde se resi senzory v kolech a nechci odbyhat od tematu.Mam zalozit novy dotaz?

[upravil dne 23.11.2009 libor.vo]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak to je pekný chaos :myslim

Tuším len mne to funguje ako má.

Taky mi to tak chodí,jen mi to pípne asi po 35km.:papa

• O 3 týdny později...
  • O 5 let později...
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak jsem včera měl po noční směně nemilou příhodu, chtěl jsem na benzince dofouknout kolo a ventilek se mi v polovině ulomil :fnuk

v pneuservisu mi tam dali jen gumovej ventilek, dá se ten ventilek v tom čidle vyměnit?

post-48511-0-52888000-1433846646_thumb.j

Upraveno uživatelem RomsEvil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...