Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak rychle se vam ohřeje motor, když je takle zima? Mě tak po 5 až 7 km, to ma asi 80 stupńů. (motor 2,1td) Nevim jestli je to normalni, nebo mam KO termostat? jinak, kdyz se to ohřeje, tak teplotu drzi pořád stejnou (asi 85). Chybi mi plasty pod motorem, ale to by nemělo mit velky vliv. Diky za odpovedi.

Odesláno

u dieslu je to normalni. Pokud jedes klidne, a nedavas mu zahul (coz je za studena vrazda motoru), tak se zehriva pomalu. Mne sa zehreje na 90 stupnu tak po 10 km. Ale to kdys je venku kolem nuly.

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Teď u nás je tak +1. Asi zakryju chladič nákym kobercem jako se to dělalo u škodovky.

Tak to mám udělaný u 205tky:Dzakritá mřížka+plech pod motor a hnedka je to rozdíl...;)

Ač mám nový termostat od febi:Dtak stejne se to ořívá pomalu,je prostě zima...;)

Odesláno

Benžík tak bud v klude to mas dobre ked je teraz takto chladno tak teplota sa mi hybe od 70-80 a ked som v tej kolone a stojim tak je 90 a vlete sa priblizi k 95 a spusta prvy stupen sahary. Inac pani je dobre si skontrolovat ako je vas chladic zaneseny bo ja som ho mal dost a hrial sa mi az na 110 po vicisteni mam klud.

Odesláno

No ja mám presne takýto dotaz ale v sekcií 405.Pretože ho mám len od leta a zimu som s ním ešte nezažil.Mám 1,8TD 66KW.Ale v podstate v tomto počasí tiež prevádzková teplota okolo 80stupňov tiež až 5 kilometrov a vyššie.Takže to asi bude normálne.A to sa desím keď budú mínusové teploty ta spotreba kým sa zahreje.Zlepší sa to niečím pred ten chladič?

[upravil dne 17/10/09 salomen27]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...