Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mel bych otazku, od dob co prisla vetsi zima (par dnu zpatky), pozoruju, ze auto se i pri jizde na rovne ceste chova jako kdybych vyjizdel z garazi nekde do kopce, motor vic huci, aktualni spotreba na rovne ceste mi jde pres 10-15 litru, fakt je ten, ze to pozoruji hlavne cestou do prace, ta cesta mi trva tak 10 minut takze se to auto jeste nestihne ani moc zahrat.. Tak bych se chtel zeptat jestli mate stejny zkusenosti .. auto mam teprve par mesicu takze zimu jsem s nim nezazil :) pripadne to tipuju na prevodovku, je tam automat a mam z nej pocit ze radi jinak (mozna fakt jen pocit)..

Diky moc.

Odesláno

S tim Ti neoradím, protože mám manuál, ale skus si někam zajet kousek dál, aby se auto trochu zahřálo a uvidíš, jestli je to lepší. Jinak to, že je v zimě za studena větší spotřeba je samozřejmost... To mám taky. A je to i trochu línější.

Odesláno

bracho ma sice A6 ale taktiez automat...

po jeho skusenostiach odporucam co najskor navstivit odbornika... (pokial sme ho nasli my prevodovka odisla)

oprava za cca 1500,-EUR :(

na automatoch sa ma v priemere menit olej po 60tis km, to si skontroluj tiez

Odesláno

Moja predosla skusenost s Nissan Maxima s automatom bola, ze zakazdim v zime okolo 0 stupnov som musel pockat 5-10 min., aby sa zahrala prevodovka, inak mi po zaradeni do D -drive zdochol motor. V autoservise mi nic nevedeli poradit, ze proste je to tak a radia trosku pockat pred pohnutim.

Casom sme prisli na to ze mozno bol problem s vahou vzduchu a ten nejak nefungoval spravne, ale kto vie uz je Nissan prec a jazdim na 407... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...