miso605 Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 no uz som na to prisiel preco mi to nestartuje,,,dnes som premeral ci ide vobec prud do tych zhavicov ked nazhavujem ale nic je to bez prudu,bud je zle zhaviace rele,ale pekne cvaka alebo je nejaky drot preruseny,najradsej by som to spravil to zhavenie na priamo do kabiny na nejaky vypinac,neviete ako sa to da prerobit,dik Citovat
Freedy Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Koukni na to žhavící relé, jdou tam do něj dva dost silný dráty, jeden jde ke žhavícím svíčkám a na druhym je stálý +, tak si to zkus změřit nebo tam připoj žárovku ať vidíš jestli ti vůbec k tomu rele jde proud a po sepnutí rele musíš mít to + na obou vývodech. A pokud bys to chtěl do kabiny tak to bys musel mít sakra silnej vypínač, aby ti nevyhořel nebo nějaký rele a to bych radši neřešil. Citovat
miso605 Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 no kupil som vypinac adporucili mi ho v predajni je priamo urceny na starty a zhavenie,vpohode znesie 20 amperov je dost masivny Citovat
Freedy Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 Nejsem si teda jistej, ale 20 A se mi zdá málo, řek bych že 1 svíčka má odběr něco okolo 10 A. Citovat
suchos Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 presne tak, jeden zhavic ma okolo 10 Amperu odber, ja bych dal pod volant tlacitko ktery by ovladalo rele nekde u motoru, treba tam co je normalne origos.... jestli tam chces dat jen to to tlacitko, tak 3.fazovy aspon Citovat
mmartinkovic Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ved ani vymena rele nie je na zahodenie. naco to zbytocne prerabat. Vacsinou su nafigu kontakty. Da sa to aj osuchat a ide to dalej, ale zasa len na cas. mozes zohnat aj na vrakaci taky isty a vymenit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.