Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

tak ty rozvody dražší jsou , to uznávám ,ale nejsou za 10 , jak si u mě každý stěžuje

To opravdu nejesou. V peugeotu te jen material vyjde cca na 17 000 Kc. Samozrejme pokud dokazes sehnat dily od jineho vyrobce a nebo ty same a levneji, tak je to jedine plus. Na druhou stranu taky vyjde levneji kdyz nekdo misto komplet rozvodu vymeni jen remen... :blicismajlik

Nicmene koukam, ze jsi z Prostejova a to neni tak daleko, takze aspon uz vim kam mam zajet az budu mit nejaky zapeklity problem a v peugetou na me vypusti osklivou cenu. :super

Odesláno

no jak to tak pozoruji ,tak pořádně zdražím , aspon tak o 50 % a stejně budou všichni spokojeni , ale s těma rozvodama jsem kecal , kompletní mě vyjdou na 10 tis. , to se omlouvám za mistifikaci

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

no jak to tak pozoruji ,tak pořádně zdražím , aspon tak o 50 % a stejně budou všichni spokojeni , ale s těma rozvodama jsem kecal , kompletní mě vyjdou na 10 tis. , to se omlouvám za mistifikaci

Já to tušil, už jsem hledal skoro všude a materiál pod 9,5 tis prostě není. Ale neva. Dík za snahu.

Peu v Humpolci mi tvrdí, že to za 15 zmáknou, takže je v prosinci navštívím. Dám si dárek pod stromeček... A ostaní dostanou prd. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: tommas11

A co rikate na automat? nebo da se to nejak snadne predelat na manual?

a není snažší a levnější auto prodat a pořídit si to samé s manuálem???

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak abych tu podal informaci pro všechny, co scháněj servis na rozvody u 3.0 V6: Dnes jsem absolvoval výměnu kompletních rozvodů, vodní pumpy, řemene + servisni prohlidku a komplet diagnostiku v Peugeot servisu Autopraktik Humpolec a platil jsem celkem za vše vč. DPH 15.847,-- Kč. Ještě mi na tom koukli na nějaké drobnosti. Celá zakázka proběhla výborně, super komunikace při objednávání (a to jsem tam nebyl osobně, vše přes net a telefon) a v reálu to taky klaplo perfektně, cena seděla, jednání vynikající. Takže souhrnem můžu vřele doporučit. Určitě se k nim budu vracet. Teda doufám jen na preventivní prohlídky...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...