f3Rd@ Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Původně zaslal: Libor T16 tak ty rozvody dražší jsou , to uznávám ,ale nejsou za 10 , jak si u mě každý stěžuje To opravdu nejesou. V peugeotu te jen material vyjde cca na 17 000 Kc. Samozrejme pokud dokazes sehnat dily od jineho vyrobce a nebo ty same a levneji, tak je to jedine plus. Na druhou stranu taky vyjde levneji kdyz nekdo misto komplet rozvodu vymeni jen remen... Nicmene koukam, ze jsi z Prostejova a to neni tak daleko, takze aspon uz vim kam mam zajet az budu mit nejaky zapeklity problem a v peugetou na me vypusti osklivou cenu. Citovat
Libor T16 Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 no jak to tak pozoruji ,tak pořádně zdražím , aspon tak o 50 % a stejně budou všichni spokojeni , ale s těma rozvodama jsem kecal , kompletní mě vyjdou na 10 tis. , to se omlouvám za mistifikaci Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 takze 10 plus prace? tak to uz nejsi daleko od toho na kolik to vyjde me... ale porad jsi o kousek niz. Citovat
kupák Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Původně zaslal: Libor T16 no jak to tak pozoruji ,tak pořádně zdražím , aspon tak o 50 % a stejně budou všichni spokojeni , ale s těma rozvodama jsem kecal , kompletní mě vyjdou na 10 tis. , to se omlouvám za mistifikaci Já to tušil, už jsem hledal skoro všude a materiál pod 9,5 tis prostě není. Ale neva. Dík za snahu. Peu v Humpolci mi tvrdí, že to za 15 zmáknou, takže je v prosinci navštívím. Dám si dárek pod stromeček... A ostaní dostanou prd. Citovat
Dopiťák Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 A co rikate na automat? nebo da se to nejak snadne predelat na manual? Citovat
punkac Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: tommas11 A co rikate na automat? nebo da se to nejak snadne predelat na manual? a není snažší a levnější auto prodat a pořídit si to samé s manuálem??? Citovat
Dopiťák Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 mno ja ho jeste nevlatnim ale schanim.A nemuzu sehnat to co bych zrovna chtel v manualu .) Citovat
chechet Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: tommas11 A co rikate na automat? nebo da se to nejak snadne predelat na manual? mam automat a je OK! predelavka je nesmysl! Citovat
kupák Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Tak abych tu podal informaci pro všechny, co scháněj servis na rozvody u 3.0 V6: Dnes jsem absolvoval výměnu kompletních rozvodů, vodní pumpy, řemene + servisni prohlidku a komplet diagnostiku v Peugeot servisu Autopraktik Humpolec a platil jsem celkem za vše vč. DPH 15.847,-- Kč. Ještě mi na tom koukli na nějaké drobnosti. Celá zakázka proběhla výborně, super komunikace při objednávání (a to jsem tam nebyl osobně, vše přes net a telefon) a v reálu to taky klaplo perfektně, cena seděla, jednání vynikající. Takže souhrnem můžu vřele doporučit. Určitě se k nim budu vracet. Teda doufám jen na preventivní prohlídky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.