Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja bych se chtel zeptat.. taky jsem menil baterii a ve 406 mam na jednom tom polu, myslim (+) ten kabel zakoncenej takovym \"udelatkem\" ze vlastne se na ten pol (kolik) navlikne a pak zacvakne. Druhej pol se musi normalne nasadit objimka a utahnout sroubek. No a problem s tim zacvakavacim kabelem je, ze mi z toho pomerne casto zklouzne dolu, cili musim otevrit haupnu a znova nasadit a zacvaknout.. Nepamatuju ze by to driv delalo, tedy nez jsem baterii vymenil, tak by me zajimalo zda je mozne ze by ta baterka mela uzsi ty koliky?? A nenapada nekoho jak to tam uchytit tak aby to nezklouzavalo? (zklouzne to treba jednou za 14 dni.. ale zklouzne).

Odesláno

Dají se koupit šroubovací svorky na autobaterii s připojením na kable. Když zajdeš do prodejny ND, a poptáš se, budou vědět. Odšroubuješ koncovku origo, dáš novou a je to. Nebo máš už malý pruměr plusového vývodu aku.

Nebo natoč na pólový vývod tenký mosazný nebo měděný plech, tím zvětšíš průměr. Ale opravdu tenký. 1 mm je už moc (určitě).

[upravil dne 16/1/10 kobr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...