sweetyboy Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: trebor já kupoval tuhle tuším : http://www.oilcentrum.cz/portal/?menuId=492&es=Autobaterie/ASC57521 a naprostá spokojenost startovací proud až 800A ...... ses s touhle baterkou spokojenej?? Citovat
fifowole Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 ja bych se chtel zeptat.. taky jsem menil baterii a ve 406 mam na jednom tom polu, myslim (+) ten kabel zakoncenej takovym \"udelatkem\" ze vlastne se na ten pol (kolik) navlikne a pak zacvakne. Druhej pol se musi normalne nasadit objimka a utahnout sroubek. No a problem s tim zacvakavacim kabelem je, ze mi z toho pomerne casto zklouzne dolu, cili musim otevrit haupnu a znova nasadit a zacvaknout.. Nepamatuju ze by to driv delalo, tedy nez jsem baterii vymenil, tak by me zajimalo zda je mozne ze by ta baterka mela uzsi ty koliky?? A nenapada nekoho jak to tam uchytit tak aby to nezklouzavalo? (zklouzne to treba jednou za 14 dni.. ale zklouzne). Citovat
kobr Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Dají se koupit šroubovací svorky na autobaterii s připojením na kable. Když zajdeš do prodejny ND, a poptáš se, budou vědět. Odšroubuješ koncovku origo, dáš novou a je to. Nebo máš už malý pruměr plusového vývodu aku. Nebo natoč na pólový vývod tenký mosazný nebo měděný plech, tím zvětšíš průměr. Ale opravdu tenký. 1 mm je už moc (určitě). [upravil dne 16/1/10 kobr] Citovat
fifowole Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 no menit se mi ta koncovka nechce.. ten napad s tim plechem se mi zamlouva, diky za tip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.