Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PP hlásí problem, ale nikde nic - vyřeseno

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

mám takový zvlástní problem. Posledních 14 dní, mi po nastartování 3x zapípa PP ( jako když najedete na rezervu), ale na PP se nic nezobrazi, a ani mezi budikama se nic nerozsviti nebo neproblikne. Auto jede bez problemu. Někdy to zapipa jen jednou, dneska treba 3x za sebou. ale pak treba dva dny to nic neudela. Děla to jen po ranu, cca prvních 500metru jizdy, pak uz nic.

nějáká rada?

[upravil dne 21/10/09 lucascz]

Guest servisman
Odesláno

není to že je venku teplota okolo nuly a tím pádem hrozí námraza na vozovce :myslim

Odesláno

uz sa to tu riesilo. diagnostika zisti nejaku zavadu a v zapati si to rozmysli. Moze to byt tiez zly kontakt-v mojom pripade to bol konektor airbagov pod sedackou. Zatial sa neznepokujuj- moze to byt hocico a tiaz nic.

Odesláno

To ne, upozorneni na naledi se mi objevilo prvne ted v pondeli. a myslim, že to neni akusticke, prptoze pokud je pod 3stupne, tak tam upozorneni skace pravidelne behem jizdy a kdyby to porad pipalo,t ak se zblaznime vsichni asi:D

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...