Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - folie?  

1. 1. Anketa - folie?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dawa

Já jsem taky hodně váhal, ale nakonec jsem zvolil variantu komplet - na předních mám 70% a na zadních 35% propustnost - tmavší se mi moc nezdály a myslím, že výsledek je OK :super

Ještě jsem chtěl přiložit fotku..

post-0-14109610299912_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

když folie tak všude

když pokutu, tak pokazdy ;) co ma zastavia...

radsej investujem do niecoho ineho ako naplnat rozpocet pokladnice SR

neviem ci v lete ale urcite vtedy aby na nich svietilo slnko a hlavne nebol mraz

(pokial nemas vykurovanu garaz)

[upravil dne 16/10/09 alihen]

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

Původně zaslal: alihen

Liptovský Hrádok

najtmavsie od stpika B za 120,-EUR

na peugeot 407SW

[upravil dne 14/10/09 alihen]

Máš aj nejaký kontakt ???

+421907456227

dava 5 rocnu zaruku a v tejto oblasti robi uz nejaky piatok :)

preveroval som si ho, kym som k nemu siel, nestretol som sa s negativnym ohlasom a to robil aj na nejaky Ford co ma zadne okno ako lopta (cena bola cez kamarata)

Odesláno

Já jsem taky hodně váhal, ale nakonec jsem zvolil variantu komplet - na předních mám 70% a na zadních 35% propustnost - tmavší se mi moc nezdály a myslím, že výsledek je OK :super

Ještě jsem chtěl přiložit fotku..

fakt pekneeeeeee....ako to bude vyzerat v ciernej farbe???asik tiez dobre nie....ale fakt pekne auticko mas:super:super

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: Mirys

vyděliste už někdy na 407 SW (TOP-TINT, je speciální fólie využívající přechodu z horní barevné reflexní části na nereflexní v odstínu charcoal.) http://www.sunshield.cz/foto-cars/pict0095.jpg ????????

No na 407 jsem to ještě neviděl, ale má to tady u nás jeden chlápek na Seatu Leon a moc se mi to teda nelíbí :( Klasicky černy skla jsou mnohem elegantnější a myslím si, že by to na 407 ani nevypadalo hezky :( Ale každej má jinej vkus no :)

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

To že vyšla je v poriadku o tých fóliach sa uvažuje od nového roku

o ničom sa už neuvažuje už to vo vyhlaške je

V Y H L Á Š K A

č. 464/2009 Z.z.

Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky

z 3. novembra 2009,

ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prevádzke vozidiel

v premávke na pozemných komunikáciách

....

§ 4

Výhľad z miesta vodiča a spätné zrkadlá

....

(4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu podľa odseku 3 písm. a).

tu ju máš celú môžeš si ju naštudovať :)

http://natankuj.sme.sk/c/5113796/uplne-znenie-vyhlasky-v-ktorej-je-upravena-prevadzka-vozidiel.html

Původně zaslal: Brandy20

EE vyhlaska uz vysla, a nemozu by folie na celnom skle a ani v predu na bokoch, ostalo to :-)

A este tí, co mate tie pekne doplnkove svetla, mozete si ich dat dole :-)

tie svetielka tam môžeš mať len musia byť vo vyhláške, máš aj schválene :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj chtěl bych folie ale dozadu uplně tmaví a dopředu podle zakona měl sem všechny auta zatmaveny uplně a nikdy sem neplatil žednou pokutu ale je fakt že technickou sem dicky musel u........ a to už se mi nechce a nevíte něco o ofukách na okna kolyk stojí a kde je seženu?A ještě nevíte o někom z vysočiny chci to nechat zatmavit a kolyk to tak stojí?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak jsem objednanej na folie komplet auta (24května takže mám dost času)a ted mě zajímá jak to bude vypadat, nemá někdo z Vás foto 407 sedana s komplet foliema...Jen pro představu??? Dík...nemám fakt čas to hledat......

Odesláno

Folie jedine od B sloupku dozadu. Pokud chce mit clovek problemy, at si je da i dopredu. Ona brzo nastane doba, ze policajti potom pujdou stejne jako Nemci ci Rakusaci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...