Dismay.zs Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Nemáte někdo zkušenosti s výměnou toho multifunkčního displeye za ten větší barevný? Mám výbavu Urban a mám jen ten malý s oranžovým podsvícením a chtěl bych tam dát ten velký barevný. Zajímalo by mě, jestli je možné to vyměnit a co to asi stojí? V Peugeotu jsem to zatím s nikým nekonzultoval a ceny jsem si nezjišťoval. Díky za vaše odpovědi. [upravil dne 13/10/09 Dismay.zs] Citovat
207James Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Možné je úplně všechno, ale obávám se, že by ses asi nedoplatil, protože, je potřeba vyměnit, ten display, kapličku na palubní desce, rádio, vyměnit, nebo jenom poštělovat řídící jednotku. Co to stojí? Nevím přesně, ale pokud bys to kupoval v Peugeotu tak typuju tak 90.000,- Kč, protože když jsem si kupoval 207 tak byl tento display za příplatek 40.000,- Kč k výbavě Trendy, a většinou se počítá o 100% víc, pokud se montuje nějaká výbava už do hotového auta. Osobně bych do toho nešel, a nebo počkej typuju ještě tak rok, a na eBay se snad bude dát koupit něco originálního a použitého. Citovat
antal Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Asi myslíš tu navigáciu,čo?Takže myslím že ta to rýchlo prejde až tu cenu zistíš .Neviem čo všetko je potreba na zmenu z RD4 na RT3(farebná navi.),ale určite musíš kupit nové rádio,gps anténu,tu samotnu navig. a ja neviem čo ešte ale odhadom to bude cena myslím v 10-tisícoch.Člen PP205 tu ponuka monáž RT3 do 407 za cca 25000kč. Citovat
Dismay.zs Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Tak díky za info. Myslel jsem si, že to bude finanční rána a asi se to nevyplatí. Jinak jsem se upsal a mám výbavu Trendy, ne Urban, ale to na věci nic nemění. Zase tak důležité to určitě není a škoda peněz, i když by to byla paráda. Kamarád to v autě má už od výrobce a je to vážně o mnoho lepší už jen na pohled a líbilo by se to asi nám všem. Citovat
Milošš Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Nazdar, Podla toho co pises tak mas zakladne radio RD4. Z toho vyplyva ze ti tam ferebny displej nebude fungovat. Farebny displej je kompatibilny len s radiom RT3,RT4,RT5. Okrem ineho (pre info) - potreboval by si k tomu novy centralny panel(stredove vydychy),drziak displeja a specialny kabel ktory je montovany zvlast len na tieto displeje. Okrem ineho sa mi zda, ze kablovy zvazok palubnej dosky je tiez iny. Cize je to nemozne Asi som ta nepotesil. Citovat
antal Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 JJ ja po tom tiež pátram či sa niekde nenájde za dobré prachy ale zatial nič.Uvidíme časom.Teraz mam akurát v pláne kupit to rádio lebo vyzerá lepšie. Citovat
Dismay.zs Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 No nepotěšili jste mě ani jeden, ale já to tušil. Takže si nechám to co mám. Citovat
Dismay.zs Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Uvažuji koupit tohle, mrkněte : http://www.eonon.info/?p=productsMore&iProduct=103&sName=Eonon-DEP-701--DVD-autoradio-s-navigaci-pro-Peugeot-307,-207-s-dotykovym-TFT-6,2-LCD-1440x230-,-GPS,-TV,-DVD,-BLUETOOTH [upravil dne 13/10/09 Dismay.zs] Citovat
Dismay.zs Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Podle popisu přesně zapadne do našeho auta a má i navigaci. Myslím, že za ty peníze je to super cena a asi do toho půjdu. Citovat
antal Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Do toho by som sa bál íst,už tu raz bola téma na tento prístroj(nemusí byt presne tejto značky).Nakoniec to niekto kupil ale mal problémy to rozchodit lebo mu tam niečo nepasovalo kabely,konektory?!Neviem ako to dopadlo lebo už to nenapísal.Takže:bojim Citovat
Dismay.zs Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 Aha, tak to mě uniklo. Je škoda, že ten dotyčný nenapsal proč to není kompatibilní a nefunguje to. Citovat
buga Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 ja si myslim taktiez ze okrem toho ze je display brutaalne drahy, musis este kopec veci vymenit.... otazka este jedna, neviem ako su verzie urban ci trendy... ale ten s \"oranzovym\" podsvietenim - monochromaticky takisto ma 2 druhy... typ A a typ B ja som vymenil na druhej 207 doma... ale trebalo to cez diagnostiku este prestavit ze je tam namiesto typu A typ B typ B je krajsiiii kukk tu nizsie [upravil dne 13.10.2009 buga] Citovat
Dismay.zs Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Já mám typ A a je pravda že ten B je hezčí. Citovat
ferenju Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Caute chalani, neviete, ci tento ptroblem je v displeji, alebo v kontaktoch. Neviete, kde by som zohnal novy displej? [upravil dne 1/12/09 ferenju] [upravil dne 1/12/09 ferenju] Citovat
dahl Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 To radio vypada zajimave...asi do toho pujdu...nema uz nekdo osobni zkusenost? :-) Citovat
Biliboy Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: dahl To radio vypada zajimave...asi do toho pujdu...nema uz nekdo osobni zkusenost? :-) --- Ta fotka nie je moc dobra ale tieto displeje bud idu alebo nejdu ak je problem niekde v aute.. Takze problem v displeji.. [upravil dne 28/12/09 Biliboy] Citovat
Biliboy Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Zdravim vas vsetkych mam na predaj original farebny displej do 207...Problem je ze treba dokupit autoradio s video vystupom.. alebo RT3... Citovat
buga Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Biliboy Původně zaslal: dahl To radio vypada zajimave...asi do toho pujdu...nema uz nekdo osobni zkusenost? :-) --- Ta fotka nie je moc dobra ale tieto displeje bud idu alebo nejdu ak je problem niekde v aute.. Takze problem v displeji.. [upravil dne 28/12/09 Biliboy] akoze to myslis ze tieto displaje bud idu alebo nejdu?? vsak to sa nastavuje cez diagnostiku potom , ked vymenis display, cez diagnostiku sa konfiguruje nechapem co chtel tim autor ricit Citovat
buga Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: Biliboy Zdravim vas vsetkych mam na predaj original farebny displej do 207...Problem je ze treba dokupit autoradio s video vystupom.. alebo RT3... alebo dokupit http://www.autobazar.eu/sk/radiotelefon-rt4-%28207-navi%29-id823795.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.