zafon Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 ahoj, neválí se doma někomu tato páčka? je to součástí panelu na ovládání cirkulace vzduchu. V zimě se mi zlomila :-( Případně bych koupil celý panel, kdyby to bylo za rozumnou cenu :-). Foto [upravil dne 10.10.2009 zafon] Citovat
Vilo Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Ak mas vsetky zlomene casti packy, mozes ich zlepit sekundovym lepidlom, ale s oznacenim GEL. Odporucam vsak rozobrat panel aj mechanizmus packy pred lepenim a zlepit packu mimo panelu, aby si si nezalepil aj to co nemas. GEL schne pomalsie nez obycajne sekundove lepidlo, tak ho treba nehat radsej v klude zaschnut aj niekolko hodin na stole a az potom poskladat mechanizmus a zalozit panel naspat do auta. Sekundovy GEL lepi vsetko, okrem mastnych plastov ako napr. teflon. Citovat
zafon Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: Dave_k Stále sháníš? Tady něco je k mání. díky za typ! Citovat
zafon Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: Vilo Ak mas vsetky zlomene casti packy, mozes ich zlepit sekundovym lepidlom, ale s oznacenim GEL. Odporucam vsak rozobrat panel aj mechanizmus packy pred lepenim a zlepit packu mimo panelu, aby si si nezalepil aj to co nemas. GEL schne pomalsie nez obycajne sekundove lepidlo, tak ho treba nehat radsej v klude zaschnut aj niekolko hodin na stole a az potom poskladat mechanizmus a zalozit panel naspat do auta. Sekundovy GEL lepi vsetko, okrem mastnych plastov ako napr. teflon. naštěstí mám všechny části, tak uvidím, zkusím sehnat lepidlo, máš s tím dobré zkušenosti? protože to mám zlomené na 4 části a přece jen, když s tím posouváš, potřebuješ, aby to něco vydrželo myslím, že klasické sekundové lepidlo by nestačilo Citovat
Vilo Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 So sekundovym gelom mam dobre skusenosti, lepim s nim zlomene plastove diely na radiom riadenych modeloch aut, ktore dostavaju na pretekoch poriadne zabrat. Neviem aky ma tvar ta rozlomena packa, ale ak to dovoli priestor za panelom, urcite by som ju pri lepeni zosilnil kuskom plastu, alebo drotu a zalial GELom. Skus ju lepit postupne po dieloch a kazdy nehaj preschnut a az potom do zlepenej packy zalej ten drot. Keby ti aj ostalo niekde viac lepidla a niecomu zavadzalo, da sa na druhy den krasne odbrusit pilnikom. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 dej jsem fotku jak to vypadá,ale podle mne by to šlo udělat z něčeho i pevnějšího Citovat
zafon Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 jasan, večer ji sem hodím, to není špatný nápad s tím drátkem na zpevnění! uvažoval jsem o výrobě páčky z něčeho jiného, ale víte jak, zkusím to prvně slepit a zpevnit a pak to budu řešit dál Citovat
Guest servisman Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 koukám že je to tyčinka na které je přichyceno lanko co tak ji nahradit z lehkého kovu.K čemu slouží ty plošky nevím jen na jednu se přidělává to lanko.Chtělo by to fotku zezhora jak je to tam řešené něco by pak mne napadlo Citovat
Vilo Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Ten drot by som zavrtal do vnutra tej plastovej tycky a riadne natlacil lepidla a tu konzolku by som preplatuval tenkym plechom okolo tycky a zas zalial Gelom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.