Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ještě jednou to cely projdeme a pak napíšu no stejne moc dekuji ;-)

Odesláno

To už jsme dělali a pořád nic. Testovali jse všech 5 možnosti. Ja se z teho asi osypu ale ten tempomat chci !:-) kdyby to byla navigace tak se na to vy... mam ji v telefone ale tempomat nejde dat do teletonu :D

[upravil dne 8/1/14 18:06 od FIZOLA]

Odesláno

jo mechanyk řekl že je vše zapnute. chci se zeptat nema tu z vás nekto schemu jen na tempomat ? na tu co jsem koukal tak tam neni zakresleny tempomat. dik

[upravil dne 8/1/14 17:13 od FIZOLA]

Odesláno

Na tempomat jako takový schéma neexistuje. Je pouze zapojení brzdového a spojkového spínače. Páčka je cvaknutá do COMu a ten už se všemi jednotkami komunikuje po datové sběrnici.

Odesláno

hmm no stejne dik zitra jedu do peugeotu když na mne budu mit čas a náladu pak napišu doufam ze to už bude udelane :papa

Odesláno

Tak jsem dnes volal do Federal cars Liberec a bylo mi řečeno že dodatečnou montáž mohou vyzkoušet ale nevědí zda to bude fungovat. Mám zaplatit 3500,- a buď to půjde nebo ne. Když ne tak to tam nechají namontované neboť si to musím nejdříve u nich koupit. Tak jsem volal do Peugeot Grobár Děčín a chtěli po mě VIN a za hodinu volali zpět že to na 99% půjde. Cena také 3500,- ale jasná odpověď.

[upravil dne 15/1/14 17:13 od Mio806]

Odesláno

:D

no v podstate ti obaja povedali to isté iba v tom druhom prípade sa to lepšie počúva, totiž ak ti to náhodou nepôjde (naozaj sa to u väčšiny aut dá bez problémov dorobiť) tak budeš patriť práve k tomu jednému percentu, čo je myslím v konečnom dôsledku to isté ako to vysvetlili v Liberci. V Dečíne akurát upresnili, že šanca je naozaj vysoká. ;)

Odesláno

Mio806, kdyby jsi byl blíž ke mě, tak já to řeším mnohem jednodušeji. Přijedeš ke mě, nainstaluju ti na zkoušku páčku, povolíme v dia kde je třeba, vyzkoušíme. Potom si zase páčku vezmu a ty si seženeš jinou, cvakneš ji tam a jezdíš.;)

Odesláno

HonzaZ pokud jak jsem koukal jsi z Prahy tak není problém zajed k tobě. Budu rád když by se to povedlo a tempomat šel. Jak je to ještě s tím spínačem brzdy? Mám ho koupit? Děkuji

Odesláno

Když jsme u tý páčky, není někdo poblíž Liberce nebo Mladý Boleslavi komu páčka přebývá? Instalaci si provedu, stačí mi HW :)

Odesláno

No, brzdový spínač vypadá, že je čtyřpinový, takže OK. Ale nevím jak je to s ovládáním škrtící klapky. Zkontroluj jaký máš plynový pedál, zda je plastový s elektrickým konektorem nahoře, nebo kovový a od něj jde k sběrnému potrubí bowden s lankem. Pokud jde ten bowden, tak máš nejspíš smůlu, tempomat nepůjde jednoduše udělat. Je k tomu potřeba vývěva a další věci. Někteří členové tady to řešili.

Odesláno

Jj, pokud budeš mít nad brzdovým pedálem spínač se čtyřmi kablíky a plastový plynový pedál, který je připojen nahoře el. konektorem, tak by měl jít tempomat zprovoznit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...