Bigziggy Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Zdravím vás všechny. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti při opravě nabouraného auta, při němž já jsem poškozený a oprava se bude hradit z pov. ručení viníka. U zaparkovaného auta mi byly nabourány pravé přední dveře. Mám Peugeot SW 1.6 16V (2003) a zajímalo by mne kolik asi tak stojí originál dveře a kolik odhadem bude činit u takto starého auta výše amortizace? Také by mne zajímalo jestli pojišťovna zaplatí po předložení faktury i práci, nebo mám smůlu a uhradí jen náhradní díly? Díky přátelé, každá vaše zkušenost je pro mne cenná. Mějte se fajn:-) Citovat
Medvěd Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Ahoj - u auta z r. 2003 bych se likvidátora pojišťovny rovnou zeptal na výšku amortizace (rozuměj o kolik Ti sníží plnění). Následně bych asi volil likvidaci tzv. rozpočtem, kdy Ti pojišťovna uhradí penízky \"na ruku\" (tuším cca 70% z částky kterou by Ti pojišťovna zaplatila v origo servisu po odečtení amortizace). S penězy bych pak zamířil na vrakáč a koupil jiné dveře nebo bych zajel do menší autodílny, kde by mi auto dal klempíř v daném finančním rozsahu dokupy. Citovat
Bigziggy Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 Původně zaslal: Medvěd Ahoj - u auta z r. 2003 bych se likvidátora pojišťovny rovnou zeptal na výšku amortizace (rozuměj o kolik Ti sníží plnění). Následně bych asi volil likvidaci tzv. rozpočtem, kdy Ti pojišťovna uhradí penízky \"na ruku\" (tuším cca 70% z částky kterou by Ti pojišťovna zaplatila v origo servisu po odečtení amortizace). S penězy bych pak zamířil na vrakáč a koupil jiné dveře nebo bych zajel do menší autodílny, kde by mi auto dal klempíř v daném finančním rozsahu dokupy. Jo díky za radu [upravil dne 10/10/09 Bigziggy] Citovat
tomasenkoslav Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 n/a [upravil dne 18.10.13 13:45 od tomasenkoslav] Citovat
Bigziggy Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 No počítám s tím že to bude ztrátovej podnik:( Právě nejvíc mě štve, že prostě příjdeš k zaparkovanýmu autu, nic nezaviníš a už musíš platit. Možná chápu, že ti pojišťovna nemůže zaplatit novej díl, že by sis tak zhodnocoval svoje auto:D ale proč za to mám kurva platit já, že nějaká kráva neumí couvat:bojim Citovat
praktik Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 To same som teraz riešil ja dvere vodiča poistovak pridal na škode:D:D:D stiahli amortizaciu svojpomoc opava a zarobene :D:D Citovat
destiny Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 já tedy naštěstí nikdy nic takového řešit nemusel, vždy jsem měl buď mladé auto nebo tak dobrou pojistku, že případný rozdíl v amortizaci mi doplácela moje pojišťovna. Co se týká odřenin a šrámů, není se čemu divit, dneska dají řidičák kdejakému paku a slepici, kteří se sotva umí rozjet. Když jsem já dělal autoškolu, učili nás dokonce couvat slalom se zapřaženým valníkem. Dnes v rámci jízd se neučí ani parkování mezi kužely nebo podle zrcátek. Prostě je autoškola business a není v jejich zájmu studenty takto prudit. Naopak je v jejich zájmu jim dát řidičák co nejsnadněji, aby to rozšířili mezi své kamarády a autoškola měla kšefty. Myslím, že by autoškoly měly být jen státní instituce a do školení zařadit také nutnost zvládat vozidlo, ne jen dodržovat předpisy a našrotit se značky a křižovatky. Pokud zachovat soukromé autoškoly, tak vytvořit dostatečný kontrolní orgán, který bude na ně dohlížet. Přece jen, když je to nenaučí ve škole, učí se to pak v běžném provozu a to není dobře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.