Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyhrievanie spetnych zrkadiel.

Recommended Posts

Guest Blackstar407
Odesláno

Nazdar dnes rano sadnem do auta nastartujem okna orosene spetne tiez tak som zapol vyhrievanie zadneho skla a spetnych ale ani po 10 kilometroch sa rosa nestratila len na zadnom okne spetaky mali uplne studene skla ked som ich chitil do ruky meral som privod na koncovkach ktore su zatym plastovym trojholnikom na dverach a napetie tam je tak neviem zebi odisli obidve spetne naraz...

Odesláno

No, to jsi změřill napětí, které tam jde, ale změřil jsi i ohmický odpor vyhřívání? Protože může být přerušená topná spirála nebo spíše odporová linka. Dá se to opravit lakem z GM electronic na opravu vyhřívání skel

Guest Blackstar407
Odesláno

Zmeral som ich ohmicky nevykazuje to ziadnu hodnotu meral som to pri odpojenom konektore takze spirali su urcite niekde prerusene.Este taky dotaz vyhrievanie spetakov funguje naraz so zadnym sklom ale nema sa to nahodou samo vypnut po urcitom case lebo mne sa to vypne ked vypnem zapalovanie alebo stlacim tlacitko vyhrievania to bi znamenalo ze ked nastartujem a zapnem vyhrievanie absolvujem trat dlhu 2 hodiny vkuse spirali v spetakoch idu vkuse.

Guest servisman
Odesláno

zpětné a zadní okno se vyhřívá společně,je tam časové relé a vypíná zhruba po 12 minutách.Při každém vypnutí se samo vypne ikdyž neuplynulo 12 minut po nastartování se musí vždy zapnout pokud chceš ohřev skel.

Odesláno
Původně zaslal: Blackstar407

Zmeral som ich ohmicky nevykazuje to ziadnu hodnotu meral som to pri odpojenom konektore takze spirali su urcite niekde prerusene.Este taky dotaz vyhrievanie spetakov funguje naraz so zadnym sklom ale nema sa to nahodou samo vypnut po urcitom case lebo mne sa to vypne ked vypnem zapalovanie alebo stlacim tlacitko vyhrievania to bi znamenalo ze ked nastartujem a zapnem vyhrievanie absolvujem trat dlhu 2 hodiny vkuse spirali v spetakoch idu vkuse.

Měřidlo ukazuje nulu nebo nekonečný odpor? V prvém případě je odpor vyhřívání velmi malý, ve druhém případě je dráha přerušená

Guest Blackstar407
Odesláno

Vykazuje 17 ohm ale rele mi nevypne ani po 15 minutach uz mi odisli asi 6 vyhrievacie pruhy na zadnom okne a obe spetaky.Kde moze bit chyba rele cvakne ale neodpocitava neviem ako je to v BSI tam asi rele neopocitava ale nejaky obvod a potom da impulz na rele a to rozopne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...