pavel104 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Zdravím všechny a prosím o radu. Šíleně mě vrže zadní náprava když někdo nastupuje nebo naopak. Kromě toho mě vždy při projetí levotočivé zatáčky něco klepne na pravém zadním kole. Je to celkem hlasité a hlavně nepříjemné. Ještě jako bonus, se začaly sjíždět zadní pneu z vnitřní strany. Zkoušel jsem zvednout auto a hýbat kolem na obou stranách, ale nikde žádná vůle. Nemá někdo tip čím konkrétně by to mohlo být, případně i foto nebo nákres vadného dílu? Díky všem za pomoc.:papa Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 vrzani - cepy spodniho ramene klepnuti - spatne vodorovne tycky geometrie, doporucuju znacku MOOG, sice jsou drazsi, ale zase vydrzi dyl nez 20 000km Citovat
pavel104 Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: Ferry vrzani - cepy spodniho ramene klepnuti - spatne vodorovne tycky geometrie, doporucuju znacku MOOG, sice jsou drazsi, ale zase vydrzi dyl nez 20 000km Díky za radu. Co nejdřív na to mrknu. Citovat
pavel104 Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 Ješte jedna otázka. Ta vodorovná tyčka geometrie je tato??? http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/zaveseni-napravy-vedeni-kol/vzpery-tyce/?skt=12246.1.0 Citovat
pavel104 Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Takže vše zkontrolováno a vše OK. Bohužel to klepe stále dál Citovat
Qcko Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 A ako si to skontroloval, len tak pohybat nestaci, ja by som to tiez tipoval na tie stabilizatory a ked to vrzga, tak to mozu byt silentbloky dolneho ramena, alebo capy... Tu to mas --> [upravil dne 20.11.2009 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.