Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vrzání zadní nápravy + klepání kola

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a prosím o radu. Šíleně mě vrže zadní náprava když někdo nastupuje nebo naopak. Kromě toho mě vždy při projetí levotočivé zatáčky něco klepne na pravém zadním kole.:myslim Je to celkem hlasité a hlavně nepříjemné. Ještě jako bonus, se začaly sjíždět zadní pneu z vnitřní strany. Zkoušel jsem zvednout auto a hýbat kolem na obou stranách, ale nikde žádná vůle. Nemá někdo tip čím konkrétně by to mohlo být, případně i foto nebo nákres vadného dílu? Díky všem za pomoc.:papa:papa

Odesláno

vrzani - cepy spodniho ramene

klepnuti - spatne vodorovne tycky geometrie, doporucuju znacku MOOG, sice jsou drazsi, ale zase vydrzi dyl nez 20 000km

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

vrzani - cepy spodniho ramene

klepnuti - spatne vodorovne tycky geometrie, doporucuju znacku MOOG, sice jsou drazsi, ale zase vydrzi dyl nez 20 000km

Díky za radu. Co nejdřív na to mrknu.:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

A ako si to skontroloval, len tak pohybat nestaci, ja by som to tiez tipoval na tie stabilizatory a ked to vrzga, tak to mozu byt silentbloky dolneho ramena, alebo capy...

Tu to mas -->

[upravil dne 20.11.2009 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...