Free-style Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Zdravim Vas pani machri, Zhruba pred mesicem jsem vymenil na predni naprave u sveho milacka spodni zavesny cepy, stabilizatory a nechal udelat zbihavost. Udelal jsem si pohodovou projizdku k Balatonu a zpet a vse fungovalo k me spokojenosti. Bohuzel pred dvema dny se neco zacalo dit a nevim cim to je. Kdyz vedu na kanal, vyjety koleje nebo proste nejakou nerovnost na silnici, musim se prat s volantem a vzdy mi ho to ukradne do leva. Neco podobneho jsem zazil u sve 309 kdyz jsem jeste mel horkej ridicak a bylo to kulakama,ale ted jsou vymeneny a proto tapu co to muze byt. Kdyby nekdo vedel co by to mohlo byt, budu vedecen za radu abych nemusel jezdit do servisu a mohl si to vymenit pekne sam Diky panove Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 videl bych to na spatne horni ulozeni tlumicu, lozisko bude nejspis za zenitem a bude zadrhavat Schvalne zkus zvednout predek auta a pomocnik at toci volantem, pokud se bude pruzina kroutit a nebude se volne otacet v hornim ulozeni, tak je to spatny, hrozi jeji prasknuti, vcelku znama vec u 406. Pri prasknuti dokaze prorazit pneumatiku, poskodit disky, zpretrhat brzdovy hadicky a draty od ABS, takze radeji zkontrolovat vcas jinak uz je tu cele vlakno od uzivatele OK406, ktery vlozil i fotky, tak zkus hledani Citovat
Free-style Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Původně zaslal: Ferry videl bych to na spatne horni ulozeni tlumicu, lozisko bude nejspis za zenitem a bude zadrhavat Schvalne zkus zvednout predek auta a pomocnik at toci volantem, pokud se bude pruzina kroutit a nebude se volne otacet v hornim ulozeni, tak je to spatny, hrozi jeji prasknuti, vcelku znama vec u 406. Pri prasknuti dokaze prorazit pneumatiku, poskodit disky, zpretrhat brzdovy hadicky a draty od ABS, takze radeji zkontrolovat vcas jinak uz je tu cele vlakno od uzivatele OK406, ktery vlozil i fotky, tak zkus hledani zkusim a uvidime..diky za radu, tohle by me nenapadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.