Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mně jde o to jestli nejsou rozdílně tvrdý, dal jsem do 306ky nový tlumiče Magneti Marelli, a je to to šíleně tvrdý, a když jsem kouknul na krabici tak tam bylo napsáno citoen xara a P205, a v obchodě mi to prodali na 306, tak mi jde o to jestli mi nedali špatný

Odesláno

spis se ti vratily jizdni vlastnosti tam kde maji byt a predchozi tlumice uz byly spatny. jinak bych ale rekl, ze tvrdost podvozku spis urcuje nasponovani torzni tyce (vzadu) a pruziny (vpredu)

Odesláno

Já jsem dával na 309ku Koni z 205 GTi a koukal jsem že jsou stejný i s 306kou,jen je jiný asi horní uložení.A tvrdost se ti fakt asi vrátila,jestli jsi měl tlumiče už po smrti,tak teď se to bude zdát tvrdý jako prase:D

Odesláno

No podle toho co píšete tak je to asi v pořádku jak to je. Mam 2.0 HDI xs. Znamej mechanik mi poradil at zkusim vyndat jeden tlumič a zhoupnout se na kufru, když jsem jeden vyndal tak mi přišlo že tak by to mělo bejt, auto se v poho zhouplo, takže torzkama to asi nebude, a když tam mám oba tlumiče,tak když na to skočim tak se auto hne tak o 3 cm, takže je v autš cejtit každej kamínek.... Auto je asi měsíc po repase zadní napravy.

Odesláno

já mám ve předu taky nový tlumiče sem po repasy a s autem na místě skoro nehnu, když to chci zhoupnout tak aspon 2 jinak jde fakt pár čísel nic víc, já měl předtim tlumiče vyteklý takže rozdíl jak svině

Odesláno

Já mám zánovní tlumiče a někdy mám opravdu pocit,že auto ze mě chce vytřást duši... :D:bacha

A když jsem jel s kolegou jeho stařičkou \"třistašvestkou\",která je na konci života,tak to byl jak kočárek měkké :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...