torr21 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Zdravím všechny. Nevíte někdo jestli jsou na P 306 stejný zadní tlumiče jako na P 205 a citroen Xara. Děkuji [upravil dne 8.10.09 torr21] Citovat
Voighta Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Tady je jeden odkaz z Aukra kde prodává zadní tlumiče a v tabulce použitelnosti má napsaný jak P205,P306 tak Xsaru ( http://www.aukro.cz/item746209851_zadni_tlumic_perovani_citro_n_peugeot.html ) Takže by to mělo být stejný [upravil dne 8/10/09 Voighta] Citovat
torr21 Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 Mně jde o to jestli nejsou rozdílně tvrdý, dal jsem do 306ky nový tlumiče Magneti Marelli, a je to to šíleně tvrdý, a když jsem kouknul na krabici tak tam bylo napsáno citoen xara a P205, a v obchodě mi to prodali na 306, tak mi jde o to jestli mi nedali špatný Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 spis se ti vratily jizdni vlastnosti tam kde maji byt a predchozi tlumice uz byly spatny. jinak bych ale rekl, ze tvrdost podvozku spis urcuje nasponovani torzni tyce (vzadu) a pruziny (vpredu) Citovat
Capy Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 taky bych to tak viděl jak říká ferry a nebo jsou určený pro silné verze jako xsi nebo gti ty budou tvrdší Citovat
309GT Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Já jsem dával na 309ku Koni z 205 GTi a koukal jsem že jsou stejný i s 306kou,jen je jiný asi horní uložení.A tvrdost se ti fakt asi vrátila,jestli jsi měl tlumiče už po smrti,tak teď se to bude zdát tvrdý jako prase:D Citovat
torr21 Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 No podle toho co píšete tak je to asi v pořádku jak to je. Mam 2.0 HDI xs. Znamej mechanik mi poradil at zkusim vyndat jeden tlumič a zhoupnout se na kufru, když jsem jeden vyndal tak mi přišlo že tak by to mělo bejt, auto se v poho zhouplo, takže torzkama to asi nebude, a když tam mám oba tlumiče,tak když na to skočim tak se auto hne tak o 3 cm, takže je v autš cejtit každej kamínek.... Auto je asi měsíc po repase zadní napravy. Citovat
kovi306 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 já mám ve předu taky nový tlumiče sem po repasy a s autem na místě skoro nehnu, když to chci zhoupnout tak aspon 2 jinak jde fakt pár čísel nic víc, já měl předtim tlumiče vyteklý takže rozdíl jak svině Citovat
torr21 Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 takže taky cejtíš každej hrbolek na sinici a jsi vyklepanej? Citovat
2ReQ Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Já mám zánovní tlumiče a někdy mám opravdu pocit,že auto ze mě chce vytřást duši... A když jsem jel s kolegou jeho stařičkou \"třistašvestkou\",která je na konci života,tak to byl jak kočárek měkké Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.