Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno

ahoj, rád bych se zeptal, jestli snímače tlaku musí být jiné jak na ALU kola tak na plechové kola. Našel jsem na netu tohle: http://www.ddpneu.cz/product/senzor-pro-alu-disky-peugeot-207-407-sw-coupe-607-ii-807-307r-citroen-c5ii-c4-c6-c8-nuovo-phedra.html a taky v inzerátu na plechové kola se snímačem, který vypadá spíše jako tohle : http://www.ddpneu.cz/product/snimac-pro-alu-disky-peugeot-607-a-807-citroen-c5-a-c8-fiat-ulysse-lancia-phedra.html.

Já potřebuji koupit plechové kola na zimu na 407 SW a tak řeším jestli kupovat se senzorem nebo to nechat být a tohle mě trochu mate. Možná špatně hledám, ale v příspěvcích tady jsem jednoznačné vysvětlení nenašel. Díky za odpovědi.

[upravil dne 1/5/10 alesv]

Odesláno
Původně zaslal: homat

v současné době jsou tři generace DSG, Schrader, Siemens a JCAE, pouze poslední zmíněný se může montovat i na plechová kola, ostatní nikoliv.

[upravil dne 7.10.2009 homat]

Tu to máš v prispevku od homata.

Odesláno

Tak jsem pěkně slepý. :D Díky, ještě musím někde zjistit, jestli to co vidím v inzerátu bude to co se montuje na plechové disky.

Nemáte někdo třeba nějaké info o těch JCAE senzorech? Třeba cokoliv ze Service boxu? Nebo link na prodej někde na netu? Dík.

• O 4 týdny později...
Odesláno

čaute chlapi,

Tak som sa rozhodol vyriešiť natrvalo problémy s prehadzovaním čidiel a kedže z dvoch zimných gúm sa dole dať bez rizika dojebabrania nedajú (nejaký magor zatiahol hliníkové ventily ako blázon :bacha ), zohnal som si aj na letné, no dva mi ešte chýbajú. Neponúkne niekto ???

Odesláno

patko79: to nikdo neutáhl jako blázen ale hlinikový ventil se k železné matici zažere...dělá to skoro všem, proto pro tyto případy dělám ventily se železa viz. můj podpis

Odesláno
Původně zaslal: Přema

patko79: to nikdo neutáhl jako blázen ale hlinikový ventil se k železné matici zažere...dělá to skoro všem, proto pro tyto případy dělám ventily se železa viz. můj podpis

Přemku ja mám ventil aj maticu hliníkovú ;) A inak díky za ten ventilok, zimné sú už v poriadku ;)

[upravil dne 27/5/10 patko79]

[upravil dne 27/5/10 patko79]

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

Ak by som demontoval len snímač z jedného kolesa bude mi to hlásiť že je preč, bude treba niečo odhlásiť v dia ???

bude ti to hlásiť, že tlak v pneumatike nie je monitorovaný a vyhlasuje to častejšie, akokeby si ich vymontoval zo všetkých kolies:grr

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Nemusí se odhlašovat.....jen stačí funkci vypnout.....a jinak nahlašené zůstanou

ale ide to len cez dia alebo to nájdem niekde v menu pal. pc???

Odesláno

Tak a je to tu!! Utrhnutý ventil v polovičke:grr a to tam bola umelohmotná čiapočka Musel som do servisu na vypnutie aj ostatných senzorov /nech to nepípa/ Výmena ventilu+oprava defektu+dia=15€:nevim Myslím, že ceny za senzory sa tu pohybovali, ale už si nespomýnam dajte info pls Dík:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...