alihen Odesláno 6. listopad 2009 Autor Odesláno 6. listopad 2009 asi preto to tam tak dlho visi Citovat
alesv Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 ahoj, rád bych se zeptal, jestli snímače tlaku musí být jiné jak na ALU kola tak na plechové kola. Našel jsem na netu tohle: http://www.ddpneu.cz/product/senzor-pro-alu-disky-peugeot-207-407-sw-coupe-607-ii-807-307r-citroen-c5ii-c4-c6-c8-nuovo-phedra.html a taky v inzerátu na plechové kola se snímačem, který vypadá spíše jako tohle : http://www.ddpneu.cz/product/snimac-pro-alu-disky-peugeot-607-a-807-citroen-c5-a-c8-fiat-ulysse-lancia-phedra.html. Já potřebuji koupit plechové kola na zimu na 407 SW a tak řeším jestli kupovat se senzorem nebo to nechat být a tohle mě trochu mate. Možná špatně hledám, ale v příspěvcích tady jsem jednoznačné vysvětlení nenašel. Díky za odpovědi. [upravil dne 1/5/10 alesv] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Původně zaslal: homat v současné době jsou tři generace DSG, Schrader, Siemens a JCAE, pouze poslední zmíněný se může montovat i na plechová kola, ostatní nikoliv. [upravil dne 7.10.2009 homat] Tu to máš v prispevku od homata. Citovat
alesv Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Tak jsem pěkně slepý. Díky, ještě musím někde zjistit, jestli to co vidím v inzerátu bude to co se montuje na plechové disky. Nemáte někdo třeba nějaké info o těch JCAE senzorech? Třeba cokoliv ze Service boxu? Nebo link na prodej někde na netu? Dík. Citovat
patko79 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 čaute chlapi, Tak som sa rozhodol vyriešiť natrvalo problémy s prehadzovaním čidiel a kedže z dvoch zimných gúm sa dole dať bez rizika dojebabrania nedajú (nejaký magor zatiahol hliníkové ventily ako blázon ), zohnal som si aj na letné, no dva mi ešte chýbajú. Neponúkne niekto ??? Citovat
Přema Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 patko79: to nikdo neutáhl jako blázen ale hlinikový ventil se k železné matici zažere...dělá to skoro všem, proto pro tyto případy dělám ventily se železa viz. můj podpis Citovat
patko79 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Původně zaslal: Přema patko79: to nikdo neutáhl jako blázen ale hlinikový ventil se k železné matici zažere...dělá to skoro všem, proto pro tyto případy dělám ventily se železa viz. můj podpis Přemku ja mám ventil aj maticu hliníkovú A inak díky za ten ventilok, zimné sú už v poriadku [upravil dne 27/5/10 patko79] [upravil dne 27/5/10 patko79] Citovat
patko79 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 asi máš pravdu, no menil som na jednom tou opravnou sadou, tiež hliník na hliník, len som to dotiahol rozumne a ten išiel bez problémov Citovat
pajo30 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Ak by som demontoval len snímač z jedného kolesa bude mi to hlásiť že je preč, bude treba niečo odhlásiť v dia ??? Citovat
patko79 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Původně zaslal: pajo30 Ak by som demontoval len snímač z jedného kolesa bude mi to hlásiť že je preč, bude treba niečo odhlásiť v dia ??? bude ti to hlásiť, že tlak v pneumatike nie je monitorovaný a vyhlasuje to častejšie, akokeby si ich vymontoval zo všetkých kolies:grr Citovat
pajo30 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 a odhlásiť - vypnúť cez dia sa nedajú všetky 4 ??? Citovat
Přema Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Nemusí se odhlašovat.....jen stačí funkci vypnout.....a jinak nahlašené zůstanou Citovat
pajo30 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Původně zaslal: Přema Nemusí se odhlašovat.....jen stačí funkci vypnout.....a jinak nahlašené zůstanou ale ide to len cez dia alebo to nájdem niekde v menu pal. pc??? Citovat
Dudko Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Tak a je to tu!! Utrhnutý ventil v polovičke:grr a to tam bola umelohmotná čiapočka Musel som do servisu na vypnutie aj ostatných senzorov /nech to nepípa/ Výmena ventilu+oprava defektu+dia=15€ Myslím, že ceny za senzory sa tu pohybovali, ale už si nespomýnam dajte info pls Dík:D Citovat
Dudko Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 No do prdele!! V servise mi povedali okolo 150€ AnotherOne dík:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.