Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak hledani je to posledni co nas asi trapi horši je s tim placenim těch věci...

a jak tady čtu a chapu to dobře..takže když vykucham fap tak na technicke mi nic neřeknou..ale kdybych ho zrušil uplně a nahradil kusem vyfuku tak by byl problem..nebo jak to tedy je

Odesláno

no to me je jasne ale co mi řeknou pak na te technicke?asi nic emise budou a když tam bude fap a vykuchany tak to nepoznaji ale kdyby misto něj bylo kus trubky tak by to už bylo horši že jo

Odesláno

ale na technické poznají hovno, protože obal od toho fapu ti tam zustane. Já jsem v tom měl jasno, měl jsem málo aditiva, najeto 160000km a filtr ucpanej (na výměnu) tak jsem ho radši nechal vyndat za 5000.- a je po starostech. Není se čeho bát oni vědí co dělájí a dají ti na to i záruční list.

Odesláno

Myslíte, že by to šlo i opačně? Nejdřív diagnostiku a pak by si třeba sám vykuchal ten zas...ej FAB. Ptám se asi blbě, ale taky na to teď nemám. Tak spekuluju. Zatím to u mě není na pořadu dne, ale výhledově bych to asi taky chtěl řešit. Občas se mi rozsvítí lambda i s myslím, že je to ESP /nejde mi to pak vypnout ani vypínačem, vypne se to samo po vypnutí a znovunastartování motoru/ lambda pak po nějaké době taky sama zhasne. Je to teda palba, ty prachy.

Odesláno

finančně by jsi si asi nepomohl, taky jsem se na to informoval že bych si ten fap vykuchal sám a oni mi jenom přehráli jednotku, ale na ceně by se nic nezměnilo. Ten fap si vykuchá kdejakej blb, ale s tim přehrátím je to horší. Jinak si myslím, že by to šlo, první přehrát jednotku a časem vykuchat fap, v tom nevidím problém, ale je to nesmysl.

• O 8 měsíců později...
Odesláno
finančně by jsi si asi nepomohl, taky jsem se na to informoval že bych si ten fap vykuchal sám a oni mi jenom přehráli jednotku, ale na ceně by se nic nezměnilo. Ten fap si vykuchá kdejakej blb, ale s tim přehrátím je to horší. Jinak si myslím, že by to šlo, první přehrát jednotku a časem vykuchat fap, v tom nevidím problém, ale je to nesmysl.

Tak jsem se rozhodl. Ve středu jsem objednán na odstanění FAP.

[upravil dne 13/12/10 20:56 JirkaMTPO]

Odesláno

Auto jsem koupil v letos v únoru, mělo najeto 165 000 km, tak mi bylo jasný, filtr uplně ok nebude. U známího na diagnostice to hodilo málo adiva a zaplnění filtru na 93%. Ale to nebylo rozhodující stejně jsem ho chtěl dát pryč, stresovat někde na dovolené se mi nechtělo. To mi pak jeden co má 807ku tady ve městě volal o prázdninách o radu, že ho to hodilo do nouzáku a nadruhej den, že má jet do chorvatska a tomu jsem se vyvaroval. Takže tak jezdim od března a žádnej problém.

Odesláno
Auto jsem koupil v letos v únoru, mělo najeto 165 000 km, tak mi bylo jasný, filtr uplně ok nebude. U známího na diagnostice to hodilo málo adiva a zaplnění filtru na 93%. Ale to nebylo rozhodující stejně jsem ho chtěl dát pryč, stresovat někde na dovolené se mi nechtělo. To mi pak jeden co má 807ku tady ve městě volal o prázdninách o radu, že ho to hodilo do nouzáku a nadruhej den, že má jet do chorvatska a tomu jsem se vyvaroval. Takže tak jezdim od března a žádnej problém.

Tak přemýšlím, jestli nejsem ten onen:D Mě to totiž začalo nejvíc letos cestou do Chorvatska. Po cca. 70 - 150km jsem musel zastavit , vypnout motor, napočítat do dvaceti - vypnul se nouzový režim a jet dál. Hrůza - už nikdy!

[upravil dne 13/12/10 21:35 JirkaMTPO]

[upravil dne 13/12/10 21:37 JirkaMTPO]

Odesláno

podle bydliště asi:bojim Jinak to bych to auto asi nechal ve škarpě kdyby mě s dvouletou dcerkou a manželkou nechalo někde v řiti cestou do chorvatska, asi by šlo z domu.:)

Odesláno
podle bydliště asi:bojim Jinak to bych to auto asi nechal ve škarpě kdyby mě s dvouletou dcerkou a manželkou nechalo někde v řiti cestou do chorvatska, asi by šlo z domu.:)

Dělal jsem si srandu, jen že jsme to měli oba stejně. No, jsem na to zvědav. Údajně by se měl trochu zvýšit výkon a klesnout spotřeba. To by bylo taky docela milé.

Odesláno

Spotřebu jsem měřil jeno tak, že jsem si vymuloval počitač při cestě tam a zpět. Zpátky byla spotřeba o pul litru nižší než tam a to se mi zdálo, že zpátky jedu svižněji.

Odesláno

Tak mám auto po operaraci. Rozdíl, bohužel za ujetých cca. 100km od servisu domů nebyl zatím tak poznat. Bylo to asi tím, že celou cestu jsem jel od 30-70km/h. Hrůza na těch silnicích. Co ale můžu říci je, že ani jednou jsem nespadl do nouzáku, tak to asi funguje. Další, co musím zmínit je super jednání fy. a zaměstnanců na profi úrovni. Opravdu vše vysvětlí, poradí a ještě odstraní případné poruchy. U mě to bylo vadné nějaký tlakový spínač.

Odstranění FAP+pc = 5000,-Kč

Práce = 300,-Kč

Tlak. spínač = 750,-Kč

Na doporučení ještě zakoupen čistič vstřiků = 355,-Kč

=Vše se záručním protokolem a daňovým dokladem =

Káva, tv, instruktáž, super jednání a přístup = zdarma = OPRAVDU DOPORUČUJI!

[upravil dne 15/12/10 15:48 JirkaMTPO]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...