Dali32 Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Zima tu je co nevidiet a tak riesim aky kupit teplomer do auta aby som vedel ci uz vonku mrzne a nie je namraza na ceste. Poradte ktory je OK a kde dat cidlo na vonkajsiu teplotu aby meralo co najpresnejsie.Dik. Citovat
mindwipe Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 teplomer neviem sice poradit, ze aky.. ale cidlo mam ja v prednom narazniku z vnutornej strany na drziaku podlozene gumou aby nebolo na nicom kovovom a podobnom, a pod naraznik som to dal preto aby na to nevplyval napor vzduchu a slnko v horucavach.. original u 206tiek je ale v spetnom zrkadle (myslim ze v lavom - neviem vsak na isto, mozno ze v pravom to je v podstate jedno) a u niektorych aut sa dava aj uplne zo spodu (cca niekde pod \"kabinu\").. no kde to je naj, nemam ani sajnu.. Citovat
buga Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: Dali32 Zima tu je co nevidiet a tak riesim aky kupit teplomer do auta aby som vedel ci uz vonku mrzne a nie je namraza na ceste. Poradte ktory je OK a kde dat cidlo na vonkajsiu teplotu aby meralo co najpresnejsie.Dik. mam original cidlo na teplotu na 206, je funkcna, testowal som multimetrom... az mas zaujem ozvi sa.. tak cidlo na vonkajsiu teplotu putuje kolegovi: pepicekb [upravil dne 7.10.2009 buga] Citovat
Dali32 Odesláno 11. říjen 2009 Autor Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: mindwipe teplomer neviem sice poradit, ze aky.. ale cidlo mam ja v prednom narazniku z vnutornej strany .. Tym teplomerom som mal na mysli presne take cidlo ako mas ty + displej ktory zobrazuje namerane hodnoty. Mindwipel....ty mas aky displej? Je spojeny kablikom alebo bezdrotovo? Ja som nasiel takyto... http://www.internetovypredaj.sk/index.php?predaj-na-internete=obchod&h=27&o=56&ppol=358&k1=17&m1=15&k2=60&m2=1&sid= Citovat
mindwipe Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 mam nieco podobne (s kablom), len som to este neskusal prepojit na original displej.. snad niekedy pocas zimy sa mi bude chciet.. inac presne take ako si poslal link kupoval spoluziak tu v KE za polovicnu cenu.. Citovat
cimino Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: buga Původně zaslal: Dali32 Zima tu je co nevidiet a tak riesim aky kupit teplomer do auta aby som vedel ci uz vonku mrzne a nie je namraza na ceste. Poradte ktory je OK a kde dat cidlo na vonkajsiu teplotu aby meralo co najpresnejsie.Dik. mam original cidlo na teplotu na 206, je funkcna, testowal som multimetrom... az mas zaujem ozvi sa.. tak cidlo na vonkajsiu teplotu putuje kolegovi: pepicekb [upravil dne 7.10.2009 buga] Viete mi prosím poradiť, ako zistím, či aj ja mám v mojej 206 originál čidlo na teplomer. 1.4 HDI r.v. 2008? [upravil dne 12/10/09 cimino] Citovat
Huby Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Viete mi prosím poradiť, ako zistím, či aj ja mám v mojej 206 originál čidlo na teplomer. 1.4 HDI r.v. 2008? [upravil dne 12/10/09 cimino] to iste by som chcel vediet aj ja, na mojom benzine 1.4e rv 2006, viem ze by malo byt v zrkadle, ale ako to zistim? musim ho rozobrat? a ako sa to robi? [upravil dne 9/11/09 Huby] Citovat
NO3IA Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 mně to kousínek trčí ze zrcátka,vypadá to jako kapka Citovat
winco Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 taku gumennu kapku tam mám aj ja ale ja nemám žiadny teplomer ani palubny počitač mám len obyčajne hodiny Citovat
marQo Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 No to by aj mňa zaujímalo ... Tiež mám len to čo Winco Citovat
Tommy002 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Takový obecný pravidla je, že nafty většinou čidla měli a benzíny (v malý výbavě ne). Resp. pokud máte jen hodiny čidlo by tam nemělo být. Citovat
winco Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 nom ale tu kapku na zrkadle zo strany spolujazca mám a mám len hodiny všetko v elektrike okrem vyhreivania zrkadiel a palubneho počitača a vyhriavanie sedačiek a okrem kože inak vybava skoro plna:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.