Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zima tu je co nevidiet a tak riesim aky kupit teplomer do auta aby som vedel ci uz vonku mrzne a nie je namraza na ceste. Poradte ktory je OK a kde dat cidlo na vonkajsiu teplotu aby meralo co najpresnejsie.Dik.

Odesláno

teplomer neviem sice poradit, ze aky.. ale cidlo mam ja v prednom narazniku z vnutornej strany na drziaku podlozene gumou aby nebolo na nicom kovovom a podobnom, a pod naraznik som to dal preto aby na to nevplyval napor vzduchu a slnko v horucavach.. original u 206tiek je ale v spetnom zrkadle (myslim ze v lavom - neviem vsak na isto, mozno ze v pravom :P to je v podstate jedno) a u niektorych aut sa dava aj uplne zo spodu (cca niekde pod \"kabinu\").. no kde to je naj, nemam ani sajnu.. :D

Odesláno
Původně zaslal: Dali32

Zima tu je co nevidiet a tak riesim aky kupit teplomer do auta aby som vedel ci uz vonku mrzne a nie je namraza na ceste. Poradte ktory je OK a kde dat cidlo na vonkajsiu teplotu aby meralo co najpresnejsie.Dik.

mam original cidlo na teplotu na 206, je funkcna, testowal som multimetrom... az mas zaujem ozvi sa.. :papa

tak cidlo na vonkajsiu teplotu putuje kolegovi: pepicekb :)

[upravil dne 7.10.2009 buga]

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

teplomer neviem sice poradit, ze aky.. ale cidlo mam ja v prednom narazniku z vnutornej strany .. :D

Tym teplomerom som mal na mysli presne take cidlo ako mas ty + displej ktory zobrazuje namerane hodnoty.

Mindwipel....ty mas aky displej? Je spojeny kablikom alebo bezdrotovo?

Ja som nasiel takyto...

http://www.internetovypredaj.sk/index.php?predaj-na-internete=obchod&h=27&o=56&ppol=358&k1=17&m1=15&k2=60&m2=1&sid=

Odesláno

mam nieco podobne (s kablom), len som to este neskusal prepojit na original displej.. snad niekedy pocas zimy sa mi bude chciet.. inac presne take ako si poslal link kupoval spoluziak tu v KE za polovicnu cenu..

Odesláno
Původně zaslal: buga

Původně zaslal: Dali32

mam original cidlo na teplotu na 206, je funkcna, testowal som multimetrom... az mas zaujem ozvi sa.. :papa

tak cidlo na vonkajsiu teplotu putuje kolegovi: pepicekb :)

[upravil dne 7.10.2009 buga]

Viete mi prosím poradiť, ako zistím, či aj ja mám v mojej 206 originál čidlo na teplomer. 1.4 HDI r.v. 2008?

[upravil dne 12/10/09 cimino]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Viete mi prosím poradiť, ako zistím, či aj ja mám v mojej 206 originál čidlo na teplomer. 1.4 HDI r.v. 2008?

[upravil dne 12/10/09 cimino]

to iste by som chcel vediet aj ja, na mojom benzine 1.4e rv 2006, viem ze by malo byt v zrkadle, ale ako to zistim? musim ho rozobrat? a ako sa to robi? :)

[upravil dne 9/11/09 Huby]

Odesláno

nom ale tu kapku na zrkadle zo strany spolujazca mám a mám len hodiny všetko v elektrike okrem vyhreivania zrkadiel a palubneho počitača a vyhriavanie sedačiek

a okrem kože inak vybava skoro plna:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...