warlord1 Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Tak jsem byl na dia. Výsledek zanesený fap. Byla provedena nucená regenerace. Ale myslím, že stejně se bude muset fap buď vyměnit nebo odstranit. Auto má 185tis. V poslední době spíš jezdí po městě. Má někdo zkušenost s rozebráním a vyčištěním fapu benzínem, případně vyfoukat vzduchem? Když ho vyndám a vyčistím nebude mi dia hlásit nějakou chybu? Citovat
JirkaMTPO Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Tak jsem byl na dia. Výsledek zanesený fap. Byla provedena nucená regenerace. Ale myslím, že stejně se bude muset fap buď vyměnit nebo odstranit. Auto má 185tis. V poslední době spíš jezdí po městě. Má někdo zkušenost s rozebráním a vyčištěním fapu benzínem, případně vyfoukat vzduchem? Když ho vyndám a vyčistím nebude mi dia hlásit nějakou chybu? Ve středu jedu na odstranění filtru pevných částic. Už toho bylo dost. [upravil dne 13/12/10 22:38 Pe.Tr] Citovat
JirkaMTPO Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Další info viz: Předmět: FAP. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.