Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dnes som kontroloval rezervu a zdvihak na aute. vybral som rezervu z tej klietky a potom z rezervy taky zelezny drziak. bohuzial som si nezapamatal ako tam bolo to puzdro s heverom. je mi jasne ze to tak ide len jednym smerom. lenze po vlozeny puzdra spät a nasadeni toho zelezneho drziaka mi tam to puzdro v rezerve lieta. proste nie je to tam nijak uchytene.

neviete niekto poradit ci som to zle nasadil? alebo to tak je original? keby mal niekto nahodou foto pomohlo mi. dakujem moc a sorry za blby dotaz.

Odesláno

neprijemne teda. mal by si s tym zrejme nieco robit kym to nepotrebujes tak surne.

a myslim ze nacpat tam handry nebude moc dobre riesenie. tie by tam dlho nevydrzali pocas jazdy na nasich cestach. mne skor ide o to ci to tam ma tak lietat.

Odesláno

V mojom pripade som mal herver v hrubom ciernom igelitovom vreci. Inak nepochopil som ked si napisal ze \" je mi jasne ze to tak ide len jednym smerom\". Vsak koleso je okruhle takze to je jedno ako to das. :myslim

Odesláno

ano koleso je gulate. ale 1) ma 2 strany, 2) puzdro s heverom sa da otocit aj \"hore nohami\".

napisal som to aby mi niekto neradil blbosti a nerobil zo mna nahodou sprosteho. proste aby bolo jasne ze viem ako to tam ulozit. no nic nejako to vymyslim aby to pevne drzalo v tej rezerve

Odesláno

Tak to naozaj nechapem ako sa da to puzdro dat do rezervy aj nejako inak ako spravne.

Neviem ako ty ale ja mam to puzdro tvarovane a da sa tam dat len jednym jedinym sposobom. radsej si daj pozor aby bola rezerva az vzadu a pri zatahovani aby bola nadoraz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...