Wensdy Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Jen mám takovej rychlej dotaz. Nesvítí mi na 807 posvícení ovladačů ventilátoru a klimy - vše na panelu u řadicí páky. Svítí mi jen podsvícení tlačítka výstražných blinkrů. A to ať mám páčku světel v jakékoliv poloze. Má to nějakou extra pojistku a nebo kde pátrat? Citovat
btl.a Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Zhasínalo to postupně, nebo najednou všechny? Rozdělej horní kryt a žárovičky zkontroluj. Citovat
Wensdy Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 To nemohu jasně říci. Celé léto jsem jezdil do práce a z práce za světla takže jsem si toho nějak nevšimnul. Až poslední dobou když je ráno tma a večer taky. Ale že by všechny žárovičky najednou? Kolik jich tam je? Citovat
Guest Macingauner Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Mám podobný problem mě nesvítí displej tlačítka ano.Nevíte jak se sundává ten kryt.Dík Citovat
Mildík Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 To spíš vypadá na nějakou pojistku, bohužel mám návod jen ve franštině, Tak pouze pár fotek možná ti to pomůže, nevím, jak jsi zběhlý s počem, ale když to budeš chtít zvětšit, tak levý ctrla tlač.s pomlčkou(nahoře vedle 0) a zmenšíš to ctrl a pomlčka dole vedle shiftu. Možná to bude takový malý překladatelský oříšek:D:D:D:roker:papa Citovat
Dave_k Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Nepotřebuješ překladač. Stačí servicebox a příručky pro uživatele. Citovat
Mildík Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 No vidíš, zas je člověk chytřejší :super:roker Citovat
btl.a Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Kryt se sundá tak, že se vydloubne lesklá lišta na krytem, pod ní jsou myslím dva šroubky. Pak už se jen kryt vycvakne a máš vnitřek před sebou. Citovat
MartinL Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Jsou tam dve zarovicky. Ja mel Jednu z nich prasklou. Zarovicky jsou v krytu, ja myslel ze to nejde rozdelat tak koupil zarovicku novou v Peugeotu za 150 Kč ale pozdeji jsem zjistil ze staci sehnat v elektru a do toho krytu si to naletovat doma sam... Pokud budete potrebovat s poradit napiste na icq 285-666-160 nebo e-mail ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.