Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podsvícení ovladačů klimy a ventilátoru - nesvítí.

Recommended Posts

Odesláno

Jen mám takovej rychlej dotaz.

Nesvítí mi na 807 posvícení ovladačů ventilátoru a klimy - vše na panelu u řadicí páky. Svítí mi jen podsvícení tlačítka výstražných blinkrů.

A to ať mám páčku světel v jakékoliv poloze.

Má to nějakou extra pojistku a nebo kde pátrat?

Odesláno

To nemohu jasně říci. Celé léto jsem jezdil do práce a z práce za světla takže jsem si toho nějak nevšimnul. Až poslední dobou když je ráno tma a večer taky.

Ale že by všechny žárovičky najednou? Kolik jich tam je?

Guest Macingauner
Odesláno

Mám podobný problem mě nesvítí displej tlačítka ano.Nevíte jak se sundává ten kryt.Dík

Odesláno

To spíš vypadá na nějakou pojistku, bohužel mám návod jen ve franštině, Tak pouze pár fotek p041009112901.jpgp0410091130.jpgp0410091131.jpgp0410091132.jpgp041009113202.jpgp041009113202.jpg možná ti to pomůže, nevím, jak jsi zběhlý s počem, ale když to budeš chtít zvětšit, tak levý ctrla tlač.s pomlčkou(nahoře vedle 0) a zmenšíš to ctrl a pomlčka dole vedle shiftu. Možná to bude takový malý překladatelský oříšek:D:D:D:roker:papa

Odesláno

Kryt se sundá tak, že se vydloubne lesklá lišta na krytem, pod ní jsou myslím dva šroubky. Pak už se jen kryt vycvakne a máš vnitřek před sebou.

Odesláno

Jsou tam dve zarovicky. Ja mel Jednu z nich prasklou. Zarovicky jsou v krytu, ja myslel ze to nejde rozdelat tak koupil zarovicku novou v Peugeotu za 150 Kč ale pozdeji jsem zjistil ze staci sehnat v elektru a do toho krytu si to naletovat doma sam... Pokud budete potrebovat s poradit napiste na icq 285-666-160 nebo e-mail ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...