BACUS CZ Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Nevíte nekdo o okeních lištách ( třeba na Peugotboxu jaký má číslo) Citovat
Ondrus23 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 No já myslím, že to seženeš v každym lepším tunning shopu. To nevypadá na mírovky. To si odstřihneš délku podle potřeby. Na té fotce se mi to osobně moc nelíbí. To zakončení na konci zadních dveří je na mně jakysi moc usekly. Ale tak každej máme svůj vkus Ale zašel bych se zeptat do nějakýho toho shopu. Já tam kupoval lišty na masku (chlaďák) a měli tam hromadu různých typů těch lišt Citovat
luko407sw Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 přesně tak,v každém lepším tunning shopu takové lišty koupiš a pak nahřeješ,natvaruješ a napasuješ na auto...ale z toho obchodu eshopu odkud je ta fotka tak seženeš mýslím už nastříhané přesně na 407 Citovat
treassure Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Tady by to mělo být na míru a nejen lišty oken, jen ty ceny:blicismajlik http://www.tuning-in.cz/peugeot-407/5/ Citovat
treassure Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Jen se mi to taky moc nelíbí, osobně semi v chromu líbí jen mříž chladiče 407ma je natolik elegantní že toho už moc nepotřebuje:papa, ale kuždý máme svůj vkus jak tu už někdo psal;).... Citovat
74dave Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Taky bych to nedával.Ukončení lišty nic moc.Maximálně mřížku chladiče a pěkný kola. Citovat
BACUS CZ Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 Na SW by to šlo , protože jsou zadnídveře ukončeny tím černým plechem ne ? Citovat
luko407sw Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: BACUS CZ Na SW by to šlo , protože jsou zadnídveře ukončeny tím černým plechem ne ? jo to máš pravdu,je to tím ukončené a nemuselo by to být tak divoké na sw...dokonce mám i někde fotku mého auta s těma chrom lištama na dveřích,ale je to dělané jen ve photoshopu Citovat
alihen Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 tak to sem zaves (tu fotku s chrom listami na SW) Citovat
luko407sw Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Původně zaslal: alihen tak to sem zaves (tu fotku s chrom listami na SW) tak tady ji mas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.