MatrixChose Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 U AutoKelly stojí něco okolo 4800,- 12k OMG Citovat
Chepp Odesláno 16. říjen 2009 Odesláno 16. říjen 2009 mno ja sem byl v servisu.. a na nic se neprislo flaschly mi RJ a dostal sem VIF aditiva a da se rict ze nastala mensi zmena... Uz to neni porad a kazdy den se studenym motorem... ale jen obcas.... a neni uplnou podminkou studeny motor. takze asi tak... Citovat
sweetyboy Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 mne to taky z niceho nic prestalo..mozna si jen skytalo protoze se tak nahle ochladilo. neco jako chripka u lidi.jinak si to vysvetlit nemuzu:D Citovat
brutall Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 A nemohlo by to být naftou (kvalitou)? Citovat
sweetyboy Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 to netušim..možná by bylo dobrý pouzit nejaky aditiva no.to jsem tankoval tady u nas v globusu..tedka mam nejakou levnejsi od shellu tak zatim to vypada dobre no. Citovat
Chepp Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 JA celou dobu tankoval na OMV nebo Benzina. Citovat
sweetyboy Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Původně zaslal: Chepp JA celou dobu tankoval na OMV nebo Benzina. Hm..tak opravdu netusim cim to mohlo nebo muze byt..i kdyz si myslim ze naftak se vyporada mnohem lepe s horsi naftou nez benzinak s horsim benalem...nafta sezere vsechno:-) sem cetl ze tam muze byt i voda ale jak ta se tam dostane to netusim:myslim Citovat
Chepp Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 HDi ne... to je naopak.. je citlivejsi nez jakykoliv jiny diesel.. nebo benzinak... Vody se muze zkondenzovat z vhleho vzduchu v nadrzi... to vyresis aditivem ktere na sebe navaze vsechen bordel i vodu a motor to nejak schrousta... Citovat
Radek 306 Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 helejte ja davam VIF po celou dobu a volnoběh zlobí i tak, jako může něco zachránit, pokud to neni už poškozený...ale v pondělí měním DRV, tak napíšu, to by to mělo snad vyřešit, mě to zároveň i jako pocukává když je to v momentě že zlobí ten volnoběh, jako stačí aby se auto malinko zahřálo a je to pryč, stejně mě to štve, tak snad se to tim ventilem vyřeší, jinak diag nic samozřejmě neukázala Citovat
Chepp Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 johohou.. tak ja se zas ozivam.. protoze me to moc vyvedlo z miry... kolisani otacek... me jednou donuti to zhodit z kopce.. dosli jsme nekdo k reseni? a co pomohlo.? kolisani otacek cca 900-1200 pri zarazenym neutralu mi to bez potizi chcipne, vcera asi 20x.. moc prijemny stat na krizovatce a chcipne vam to... super pocit... zas se to objevilo a delalo to cely.. den... potom k veceru vubec... pri kazdem cuknuti se oziva kovova rana smerem zepredu... prozkoumal sem to a nic sem nenasel... mimo jine mi to urvalo vrchni silentblok... co stoji sedm stovek tusim ze... super... mate nekdo reseni.. moje penezenka uz se trese.. v service v olomouci mi rekly ze to drv byt nemuze.. .tak sam nevim... po nedeli ve stredu jedu do zabreha... mate nekdo nejakou teorii ? Citovat
sweetyboy Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 kdyz ti to uz tolik kolisa ze ti to chcipne tak bych se opravdu priklonil k DRV ventilu..takle moc mi to kolisalo na astre az to vzdycky chciplo pri vyrazeni. a neboj taky jsem si to zazil to chcipani auta a ver ze tady v praze mi z toho zrovna nejlip nebylo.u 406 mi to kolisalo zhruba asi tyden ale uz mas hodne dlouho klid takze sem se priklonil k tomu ze jsem natankoval asi peknej sit u pumpy. no OMV neni nejlepsi benzinka:)) ted jedine jesli nemas nekde vodu kde nema byt..posledni dobou jak kolisa pocasi tak se ti pezoti docela rosej:aut no snad se prijde na 100% cim tohle je:myslim kdosi tu psal ze 406 si zijou svuj zivot. naprosto souhlasim.to co me se obcas deje z toho mi jde hlava kolem a nekdy mam nervy poslat toho svyho krasavce ze skaly ale jinak ho mam rad:super [upravil dne 27/11/09 sweetyboy] Citovat
brutall Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 chepp: zkus odkalit palivovej filtr, popřípade vyměnit. Pak opravdu už jen DRV ventil, protože volnoběh, a jeho problémy, o které tu jde, jsou spíš 850-1200 ale né chcípnutí motoru. To už je na výměnu ventilu. Možná bude, v Tvém případě, stačit profouknutí. Citovat
Chepp Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 kdzbzch mel poneti kde ten ventil je... tak bzch s tim neco udelal.. ale nevim vubec co to je a kde se to nachazi.. kazdoapdne dneska to pokracuje, byl mesic klid a ted se to kompletne vratilo a je to cim dal horsi.. ach kristova noho... snad zitra by mohl byt chvilku klid.... Citovat
Chepp Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 hmm tak to vubec nevim...a uuuz sem nasel tu na foru par linku.. uz chapu.. jenom porad nevim kde to je.... videl sme par foot a jak to vypada ale ne kde to je... jenom otazka dostanu se k tomu z vrchu motora nebo ze spod... lepe receno dostanu se k tomu sam? [upravil dne 29/11/09 Chepp] Citovat
Chepp Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 tak dnesni novy poznatek. incident ho nazveme. da se rict ze mi to cuka uz asi 3 den bez prestavek, ok priznam se obcas to na hcvilku prestane, ale jinak to cuka jako o zivot, krom toho ze to musim stale lehce slapat ctyrista seste na krk tak to vydava takove mensi rany, kovove, jako kdyby tam neco mlatilo, v servise se mi rekly ze se mi to jenom zda... ale je to opravdove. Mno k tomu incicdentu... jedu si tak po dalnici slusne pomalicku, protoze mam z toho cukani spatnej pocit, a hle 120km/h mi to nejak hooodne cukne a je da se rict ticho.. rozsvitila se se kontrolka diag. a plyn nereagoval... podrazoval sem zadna zmena.. dam neutral a je to mrtvy... chciplo to.. zastavim na dalnici v zatacce.. primo super... postavim to na kraj.. zkousim nastartovat a nic.... tak sem se smiril ze zavolam odtahovku a otocim klicek a jedem... ale celou dobu sviti diag. a bez cukani, dojedu dom.. vecer jedu na koncert no name... a hle zase cukame... a uz bez diagu... sem z toho nemocnej... v tydnu prijde vymena drv... Citovat
sweetyboy Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 tak panove asi po dvou mesicich mi to opet udelalo:( prisel jsem do sveho oroseneho auta a nastartoval a volnobeh chvili kolisal a svetylko s napisem STOP mi blikalo..nechal jsem to tedy chvili at si to kolisa a trochu pridaval plyn..otacky se ustalili ale STOP porad blikal dal tak jsem to chcipl a znovu nastartoval a stopka uz neblikala...start byl pri 6 stupních celsia...pri vyssi teplote mi tohle nikdy neudelalo, opravdu to nechapu..hlavne ta stopka me znepokojuje a jeste kdyz to napise Cooland tepmerature is too high..tato zprava je uplno blbost.mel jsem auto v servise a na nic neprisli. cidlo vse ok...opet nastava chvile kdy premyslim ze auto stouchnu nekde ze skaly...nechci aby si hralo svojim zivotem,ma slouzit preci mne a ne ja jemu,pažoutak pažoutovej:bacha:bacha:bacha Citovat
Chepp Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Tak dnes sem dostal velke pouceni o DRV.. nebo jak tomu tady rikame... Mno bylo mi vysvetleno proc se to zmrvilo... v predchazejicim servise mi daly spatnej palivovej filtr.... a spatne mi ho tam nasadily... a bylo mi vysvetleno proc ten original stoji pet set a neoriginal dve sta... je to moc dlouhy nechci se rozepisovat.... kdbyy to chtel nekdo vedet ten rozdil. Mno problem je ten ze tim ze mi daly spatnej pal. filtr a k tomu ho tam spatne nasadily a tak to obtikalo a nefiltrovalo.. coz znicilo podle slov sefika to cidlo... a buh vi co to nezniclo jeste za tim.... Takze duvod zniceni toho drv je spatnej filtr, a u mne tez spatne nasazenej.... :bacha:bacha Citovat
kodajz Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: Chepp Tak dnes sem dostal velke pouceni o DRV.. nebo jak tomu tady rikame... Mno bylo mi vysvetleno proc se to zmrvilo... v predchazejicim servise mi daly spatnej palivovej filtr.... a spatne mi ho tam nasadily... a bylo mi vysvetleno proc ten original stoji pet set a neoriginal dve sta... je to moc dlouhy nechci se rozepisovat.... kdbyy to chtel nekdo vedet ten rozdil. Mno problem je ten ze tim ze mi daly spatnej pal. filtr a k tomu ho tam spatne nasadily a tak to obtikalo a nefiltrovalo.. coz znicilo podle slov sefika to cidlo... a buh vi co to nezniclo jeste za tim.... Takze duvod zniceni toho drv je spatnej filtr, a u mne tez spatne nasazenej.... :bacha:bacha je to možnéééé? Citovat
Chepp Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 ano sefik mi rikal ze to zpusobuje ten bordel v nafte... a ty levny filtry maji moc velky dirky... a prochazi tim hodne bordela... a ty drahy filtry maji jiny pleteni a nezbori se.. respektive se nezmacknou jako se to stalo mne.. on se fyzicky zmensi a a zlomi.. takze to taky zacne protikat.. rekl mi tak milion duvodu proc bych to nekupoval.... a nechapu jak mi to technici mohly do auta dat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.