chechet Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 a je to opravdu karbon? lev na prednim znaku jde v pohode sundat? Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 Je to karbonovy polep, takze opravdovy karbon, jako aby to byl kus desky to neni. Lev se normalne sundat neda, je na nekolika plastovych cudlicich, ktere jsou na konci roztavene, tudiz musis to roztaveni zbrousit a pak bud nejak roztavit (jestli ti tam neco zbyde) a nebo tam dat malicky sroubek a nebo to prilepit treba silikonem. Citovat
f3Rd@ Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 Mam tady jedno video pro ukazku zvuku vyfuku. Bohuzel je tam spousta sumeni a ruseni (podle me to mikrofon nedaval) plus se mi to vcera nepodarilo sestrihat. Nicmene kdo ma zajem, muze poslechnout, alespon pro malou prectavu. Az bude cas a chut, tak natocim dalsi video, tentokrat doufam v lepsi kvalite zvuku. http://ulozto.cz/5233229/file0004-new2.avi Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Vcera jsem se odhodlal k vymene chladice. Musim rict, ze to slo lepe nez jsem cekal a za hodinku jsem mel hotovo. Tady je par fotek: vytahovani: uz je venku: a tady uz je novy: Citovat
rootsky Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Ahoj...Nenapsal by jsi prosím postup? Čeká mě to co nevidět:papa Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Nerikam ze jsem to delal spravne, ale delal jsem to nasledovne: 1. Sundat airbox 2. odpojit hadici z chladice- vytece voda (pokud se ti to povede muzes ji vypustit tim dolnim kohoutkem, ale ja jsem s nim neotocil) 3. vyndat obe hadice co jsou z motoru do chlaice (pokud nemas nove nemusis je vytahova ven, staci odpojit) 4. odcvaknes drzaku hadicek (vedou podel chladice na sirku auta) ktere tam jsou nacvakle 5. odcvakes dva zobacky ktere drzi chladic 6. vytahnes chladic smerem vzhuru 7. novy hcladic zasunes do do dvou direk co jsou dole (na chladici jsou cudliku) a nahore to zase zacvaknes. 8. zapojis obe hadice do motoru (ty jsem daval rovnou novy) 9. otevres \"zatku\" co je v pravo nahore na chladici a pres expanzku lejes vodu. Az je chladic plny, tak zavres zatku a dolejes expanzku doplna a nebo jeste o kousek vic. Nastartujes a proslapnes parkrat plyn (nebo to muzes kousek projet). Zkontrolujes mnozstvi chladici kapaliny a pripadne dolejes. Jsou tam jeste 2 odvzdusnovaci ventily, jeden je na trubce topeni (v tom miste kde vede do kabiny a jeden jeste na termostatu (ten jsem ale nenase -ikdyz jsem zase nejak zvlast nehledal). Jo a jeste nezapomen zase vratit na misto airbox Citovat
rootsky Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Veliké díky, hned si to vytisknu, návod polopaticky přesně pro mne:D. Ten výpustný šroub jde opravdu až nečekaně ztěžka i na chladiči na stole v autě jsem to ještě nezkoušel. Ať ti krasavec dělá jenom radost . Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Konecne jsem na aute vymenil brzdove hadice za pancerove + brzdovku. A musim rict, ze je to moooc poznat. Konecne to brzdi tak, jak bych si prectavoval, ze 4 pistky maji brzdit. Nejake fotky dodam. A tady je par kravinek co jsem si poridil: Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 a takhle to vypada na spinavem kole: Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 tady je slibena fotka brzdovych hadic, ktere jsem si pri vymene tycek stabiku poridil. Brzdice si zaslouzi novy kabatek, na coz se chystam, akorat premyslim o barve kterou zvolit. Citovat
f3Rd@ Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Vite nekdo jestli ma V6 140kW promennou delku sani? Neco jako VRIS u mazdy nebo ACIS u toyoty? Resli jsme neco u kolegy na aute prave s acisem a koukal jsem, jestli mam neco podobneho taky. Nasel jsem druhou hadici z airboxu, ktera je pres el. ventil (asi) navedena zpatky do sani za klapku. Viz foto. [upravil dne 20/8/10 f3Rd@] Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Na tohle bych se zeptal Toma, ten ma motor V6ky prolezlej na sroubecek. Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. srpen 2010 Autor Odesláno 29. srpen 2010 S instalaci novych repraku bylo potreba vytlumit zadni plato. Tady je vysledek: [upravil dne 29/8/10 f3Rd@] Citovat
tom406 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 k tomu sání- ten elektroventil jen řídí volnoběžné otáčky něco jako krokový motorek u 1,8 16V 306ky. Obtéká to klapku a řídí otáčky.Nic víc. Klidně hadici odpoj a dej na to malý filtřík-tedy v případě že bys řešil přímé sání místo boxu Citovat
jozefsv Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 sorry ferda sa tu prizivim.moze mat ten ventil ked riadi otacky vplyv nato ze mi kolisu a nepadnu pri zohriatom motore na ca 750ot ale stale okolo 900?moze to mat za nasledok to ze za studena je to horsie ako za tepla a za studena to ma trhavy nepravidelny zatah?skrtiacu klapku cistili v servise a ziadne zlepsenie Citovat
tom406 Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 Původně zaslal: jozefsv sorry ferda sa tu prizivim.moze mat ten ventil ked riadi otacky vplyv nato ze mi kolisu a nepadnu pri zohriatom motore na ca 750ot ale stale okolo 900?moze to mat za nasledok to ze za studena je to horsie ako za tepla a za studena to ma trhavy nepravidelny zatah?skrtiacu klapku cistili v servise a ziadne zlepsenie asi jo ale on jen zpracovává informace ze kterých mu pak ECU řekne kolik otevřít-těžko říct co to způsobuje ale krokový motorek sám asi ne. Citovat
jozefsv Odesláno 29. srpen 2010 Odesláno 29. srpen 2010 tom - podla teba co by to mohlo sposobovat.v servise kde to bolo nato nejak nevedeli prist.nieze by sa s tym nedalo jazdit ale nie je to take ako to ma byt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.