f3Rd@ Odesláno 16. červen 2010 Autor Odesláno 16. červen 2010 Ze by se to u noveho modelu aktivoalo tlacitkem na leve pacce? Ja jsme to aktivoval pridanim dvou rele podle navodu tady na foru. Citovat
Grlik Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Ze by se to u noveho modelu aktivoalo tlacitkem na leve pacce? má pravdu ten chlapec držel jsem to cca tak 10 -20 sekund Citovat
chechet Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: Grlik má pravdu ten chlapec držel jsem to cca tak 10 -20 sekund kdyz tlacitko podrzim 10-20 sekund tak se mi budou svetla rozsvecovat hned po nastartovani? nebo jsem to spatne pochopil? Citovat
Grlik Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Grlik má pravdu ten chlapec držel jsem to cca tak 10 -20 sekund kdyz tlacitko podrzim 10-20 sekund tak se mi budou svetla rozsvecovat hned po nastartovani? nebo jsem to spatne pochopil? pochopil jsi dobře Citovat
chechet Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Původně zaslal: Grlik pochopil jsi dobře wow! tak to hned zitra vyzkousim. na rozsvicovani svetel pres den sice moc nezapominam, ale nebude spatne kdyz to auto udela samo. [upravil dne 16/6/2010 chechet] Citovat
BrankoKK Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 chechet, daj potom okamzite vediet ako si dopadol!!!!!! [upravil dne 17/6/10 BrankoKK] Citovat
BrankoKK Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Ze by se to u noveho modelu aktivoalo tlacitkem na leve pacce? Ja jsme to aktivoval pridanim dvou rele podle navodu tady na foru. pokial viem, tak ten cudli (ak myslim to iste co vy) je na ovladanie origo navigacneho... je to ta packa, na ktorej sa zapinaju svetla, na kraji ma taky cudlik, mam pravdu??? Citovat
Y2K Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tak mne sa rozsvecuju automaticky, ale ze by sa to dalo ovladat tym cudlikom No tiez to musim skusit Citovat
chechet Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 no cudl jsem stlacil a drzel stlaceny mozna i minutu a nic. kdyz ho stlacim a podrzim asi tak 3 sekundy, tak se automaticke rozsvecovani svetel aktivuje/deaktivuje. pipne to a na displeji se objevi hlaska. ale jde o rozsvecovani za tmy, svetla se pri dennim svetle nezapnou. asi jsem Grlika precijen spatne pochopil. Citovat
Grlik Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 je to tenhle čudlik, když jsem to neměl zapnuté tak mi to taky fungovalo jenom v šeru ale tedka se mi to samo zapina Citovat
chechet Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: Grlik je to tenhle čudlik, když jsem to neměl zapnuté tak mi to taky fungovalo jenom v šeru ale tedka se mi to samo zapina jasne, tenhle cudl jsem drzel hezkych par desitek vterin. po tech 2-3 vterinach to napsalo, ze automaticke rozsvecovani aktivovano. ale rozsvecujou se jen v seru/tme. i ti to nejak piplo nebo se neco zobrazilo na displeji? Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. červen 2010 Autor Odesláno 24. červen 2010 Takze, po natahani nove kabelaze a rozchozeni puvodniho zesilovace nadesel dalsi krok a to sice vymena nefunkcnich zadnich reproduktoru. Puvodne jsem chtel hertzy, ale po poslechu jsem radeji sahnul po tehle dle meho ucha lepe zahraji cele spektrum kmitocku, hlavne stredy - oproti herzum. takhle to vypada: Srovnani s puvodnimi: A takhle to vypada v aute: Plato je tam zatim je provizorne a na nem jeste original mrizky, aby to nekoho nahodou nelakalo. Jelikoz to byla rychla akce behem noci, tak jsem uvizl na mrtvem bode se sroubku, tudiz tezka improvizace a proto nesedi plato. Dnes to asi budu jeste predelavat. A jeste takovy detail: jak to vlastne hraje? Vzhledem k asi 100 let staremu JBL zesilovaci ktery je v aute pouzit je slyzet trochu sumu, jinak hraji velmi solidne. Samozrejme je potreba cely zadek poradne vytlumit, ale to necham zase az na priste. Citovat
f3Rd@ Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 Dneska jsem trochu \"karbonoval\". Citovat
ThorR Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 pěkný, ale nemáš toho lva nějak nakřivo? Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Repro pěkný, jenom na odkazu píšou, že jsou 2 ohmový, to nevadí? Citovat
chechet Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Dneska jsem trochu \"karbonoval\". toe naka nalepka? Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 Repro : ani jsem si nevsiml kolik maji ohmu, nekde udavaji 2 nekde udavaji 2,7. Schvalne to doma premerim. Nicmene ani 2 ohmy nejak zasadne nicemu nevadi, dulezite je, aby to \"zvladal\" zesak, ale vetsina zesilovacu co jsou na trhu to zvlada. Znak: Lev nakrivo neni, je presne v tech dirach ve kterych ma byt. A ano, jedna se o nalepku. Je to 3D nalepka, tudiz ma i strukturu vlaken a vypada velmi realne. Citovat
BrankoKK Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 s tym karbonom to uz zacina byt vazne... kazdy len karbonuje:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 Ja uz jsem chtel davno, ale nejak nebyl cas. Jeste musim predelat zadni znak, ktery uz samozrejme neni tak pekny jak byval. Citovat
BrankoKK Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 co to je s tymi zadnymi znakmi? ja som tiez musel davat novy, lebo sa mi to zacalo lupat a co pozeram tak tu je kopec dalsich ludi s tym istym problemom... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.