Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ze by se to u noveho modelu aktivoalo tlacitkem na leve pacce?

má pravdu ten chlapec držel jsem to cca tak 10 -20 sekund

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

kdyz tlacitko podrzim 10-20 sekund tak se mi budou svetla rozsvecovat hned po nastartovani? nebo jsem to spatne pochopil? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: chechet

kdyz tlacitko podrzim 10-20 sekund tak se mi budou svetla rozsvecovat hned po nastartovani? nebo jsem to spatne pochopil? :myslim

pochopil jsi dobře

Odesláno

pochopil jsi dobře

wow! tak to hned zitra vyzkousim. na rozsvicovani svetel pres den sice moc nezapominam, ale nebude spatne kdyz to auto udela samo. :)

[upravil dne 16/6/2010 chechet]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ze by se to u noveho modelu aktivoalo tlacitkem na leve pacce? :myslim

Ja jsme to aktivoval pridanim dvou rele podle navodu tady na foru.

pokial viem, tak ten cudli (ak myslim to iste co vy) je na ovladanie origo navigacneho...

je to ta packa, na ktorej sa zapinaju svetla, na kraji ma taky cudlik, mam pravdu???

Odesláno

no cudl jsem stlacil a drzel stlaceny mozna i minutu a nic. kdyz ho stlacim a podrzim asi tak 3 sekundy, tak se automaticke rozsvecovani svetel aktivuje/deaktivuje. pipne to a na displeji se objevi hlaska. ale jde o rozsvecovani za tmy, svetla se pri dennim svetle nezapnou. asi jsem Grlika precijen spatne pochopil. :)

Odesláno

je to tenhle čudlik, když jsem to neměl zapnuté tak mi to taky fungovalo jenom v šeru ale tedka se mi to samo zapina

8ff3b632f01428b6e101a50.jpg

jasne, tenhle cudl jsem drzel hezkych par desitek vterin. po tech 2-3 vterinach to napsalo, ze automaticke rozsvecovani aktivovano. ale rozsvecujou se jen v seru/tme.

i ti to nejak piplo nebo se neco zobrazilo na displeji? :myslim

Odesláno

Takze, po natahani nove kabelaze a rozchozeni puvodniho zesilovace nadesel dalsi krok a to sice vymena nefunkcnich zadnich reproduktoru.

Puvodne jsem chtel hertzy, ale po poslechu jsem radeji sahnul po tehle dle meho ucha lepe zahraji cele spektrum kmitocku, hlavne stredy - oproti herzum.

takhle to vypada:

c94196a85d_66291107_o2.jpg

Srovnani s puvodnimi:

9248f22026_66291106_o2.jpg

A takhle to vypada v aute:

566a63e66e_66291108_o2.jpg

Plato je tam zatim je provizorne a na nem jeste original mrizky, aby to nekoho nahodou nelakalo. Jelikoz to byla rychla akce behem noci, tak jsem uvizl na mrtvem bode se sroubku, tudiz tezka improvizace a proto nesedi plato. Dnes to asi budu jeste predelavat.

A jeste takovy detail: jak to vlastne hraje? Vzhledem k asi 100 let staremu JBL zesilovaci ktery je v aute pouzit je slyzet trochu sumu, jinak hraji velmi solidne. Samozrejme je potreba cely zadek poradne vytlumit, ale to necham zase az na priste.

Odesláno

Repro : ani jsem si nevsiml kolik maji ohmu, nekde udavaji 2 nekde udavaji 2,7. Schvalne to doma premerim. Nicmene ani 2 ohmy nejak zasadne nicemu nevadi, dulezite je, aby to \"zvladal\" zesak, ale vetsina zesilovacu co jsou na trhu to zvlada.

Znak: Lev nakrivo neni, je presne v tech dirach ve kterych ma byt.

A ano, jedna se o nalepku. Je to 3D nalepka, tudiz ma i strukturu vlaken a vypada velmi realne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...