Y2K Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 sak hovorim ze som divny esteze som mal prve pruziny od teba ze si si ich mohol nechat, by sa ti teraz zisli Citovat
Béďa Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 Podlozky? To se ti nevejdou pres Bremba nebo je chces jen vystrcit trochu ven? Jake maji ET? Citovat
jozefsv Odesláno 2. červen 2011 Odesláno 2. červen 2011 za seba.nie je to zle ale moc mi to na coupe nesedi.je len par druhov kol co na coupe pasuju a jedne mal @re na svojom a potom este par kusov co mi momentalne nepridu na rozum. tieto kola pokial niesu na aute vyzeraju dobre.ked som kupoval svoje tak som tiez cakal cosi ine. Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 pres bremba to uplne nepasuje, zkousel jsem prilozit bez podlozek a je to uplne na doraz, cili ano, delam to kvuli brembum. ET je 15. Citovat
Béďa Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 Ja co mam na prodej ty 17ky TD Monza R tak se na bremba vesly docela v pohode. Cekal jsem ze u Pro Race to bude stejny. Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 mozna ze by se vesly jen tak tak, ale nechtel jsem riskovat podreni brzdice, takze 5mm podlozky to jisti Citovat
čakom Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 v realu to vypada jinak. mě se ty kola tam libí. jen nejakej ten centaček dolu a je to Čakom má garáž vedle tvojí? ] ne ne Citovat
jozefsv Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 uz som si spomenul,jedne z mala co vyzeraju na aute dobre su tomason.ci uz tn1 alebo tn2 Citovat
rootsky Odesláno 3. červen 2011 Odesláno 3. červen 2011 ...ale to nic nemění na tom že tato TD (a klidně i jiná race design kola - třeba bílé Braid Winrace A:D) jsou nejhezčí Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. červen 2011 Autor Odesláno 3. červen 2011 tak ty tn1 jsou fakr krasny (na fotce) ale ty tn2 teda urcite neee otazkou je jak je to s hmotnosti, to pro me byl dulezity parametr. Citovat
chechet Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 Na 18\" už vypadá trochu menší přední kotouč, ona každá velikost má svoje, nelituji (mám 18\"), ale dnes bych vzal spíš 17\" kola... jo, presne, v mych kolech vypada predni kotouc trochu legracne maly. brzy se to snad zlepsi, Brembo pripraveno. Citovat
Tom_206 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 ty doplňky Sparco jsou fajn tu řadičku mám taky...ale co se týče ergonomie a pohodlnosti, tak je celkem nic moc Citovat
222johny222 Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 Dnes jsem se dostal k prvni uprave auticka, ale je to jen takova uprava \"seriova\" a sice zapnuti palubniho pocitace. Akorat si ted nejsem tak moc jisty jestli to byl dobry napad, bo okamzita spotreba se pohybuje od 25/100 vys. ale prumerna je na \"rozumnych\" 11l/100km jen mi neni jasne jak na displej dostat najednou radio, spotrebu a teplotu. [upravil dne 19/10/09 f3Rd@] ahoj,prosím tě,jak si zprovoznil palubní počítač?Já ho tam mám,tlačítkem přepínám hodnoty,ale neukazuje nic,je dodělávaný,ale nedělal jsem to já,ale majitel předemnou.Děkuji Citovat
f3Rd@ Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 cau, pocitac jsem zprovoznil tim, ze jsem pripojil tlacitko v pacce do konektoru do ktereho se packa zapojuje (dodelaval jsem tlacito do packy, protoze tam puvodne nebylo), pak jsem vytahl display a otocil prepinacem do te polohy ve ktere ukazoval spotrebu. Pokud ti to neukazuje hodnoty, tak je mozne, ze v tvem aute neni priprava pro palubni pocitac a budes muset natahnout draty od RJ. Nekdo to tu uz taky resil, ale nevzpomenu si kdo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.