Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

za seba.nie je to zle ale moc mi to na coupe nesedi.je len par druhov kol co na coupe pasuju a jedne mal @re na svojom a potom este par kusov co mi momentalne nepridu na rozum.

tieto kola pokial niesu na aute vyzeraju dobre.ked som kupoval svoje tak som tiez cakal cosi ine.

Odesláno
Na 18\" už vypadá trochu menší přední kotouč, ona každá velikost má svoje, nelituji (mám 18\"), ale dnes bych vzal spíš 17\" kola...

jo, presne, v mych kolech vypada predni kotouc trochu legracne maly. brzy se to snad zlepsi, Brembo pripraveno. :)

• O 7 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Dnes jsem se dostal k prvni uprave auticka, ale je to jen takova uprava \"seriova\" a sice zapnuti palubniho pocitace. Akorat si ted nejsem tak moc jisty jestli to byl dobry napad, bo okamzita spotreba se pohybuje od 25/100 vys. :( ale prumerna je na \"rozumnych\" 11l/100km :D

jen mi neni jasne jak na displej dostat najednou radio, spotrebu a teplotu. :myslim

dsc03727s.jpg

[upravil dne 19/10/09 f3Rd@]

ahoj,prosím tě,jak si zprovoznil palubní počítač?Já ho tam mám,tlačítkem přepínám hodnoty,ale neukazuje nic,je dodělávaný,ale nedělal jsem to já,ale majitel předemnou.Děkuji

Odesláno

cau, pocitac jsem zprovoznil tim, ze jsem pripojil tlacitko v pacce do konektoru do ktereho se packa zapojuje (dodelaval jsem tlacito do packy, protoze tam puvodne nebylo), pak jsem vytahl display a otocil prepinacem do te polohy ve ktere ukazoval spotrebu.

Pokud ti to neukazuje hodnoty, tak je mozne, ze v tvem aute neni priprava pro palubni pocitac a budes muset natahnout draty od RJ. Nekdo to tu uz taky resil, ale nevzpomenu si kdo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...