Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chechet: ano s coupe jezdim kazdy den. S tim typem LPG jsi me zaskocil, nevim. Je tam 6 vstriku primo do sani, menic (ohrivac) plynu, ma to svou ridici jednotku a na plyn se to prepina samo. - Snad to, podle popisu, bude moct nekdo indentifikovat :D Stalo me to 33 tis. :roll

Odesláno

Na autě jsem měl vždy TRW kotouče , na předek hladký TRW a vydrážkovaný TRW - na hladký deska TRW a na drážku Mintex - jezdím ty s drážkou (dělaná do hladkého TRW na objednávku) neskřípe brzdí, čím víc to zajíždím tím líp (zatím cca 500 km). Zadek TRW hladký kotouč - TRW deska skřípala vždy -> současnost TRW kotouč - drážka - desky Mintex, skřípne si při počátku brždění. Předek mi tedy neskřípal nikdy a zadek na druhou stranu vždy. Stav brzd - komplet po repas. Kotouče které mám sjížděly ze stejné linky jako hladká Bremba -> TRW Jablonec nad Nisou, mám to za barákem, takže u mne to byl při nákupu dvou sad před 2 roky snadný a levný zdroj.

K LPG blahopřeji, pokud bych měl vůz na ježdění (a na auto větší rozpočet) neváhal bych ani minutu.

Odesláno

me to zacalo piskat kdyz jsem nasadil Bremba,kotouce Tar-ox a desky Ferodo DS performance. Mel jsem moznost mluvit osobne s tomem406 a ten mi poradil Greenstuff of EBC ze mu Feroda taky piskali. Na Greeny jsen najezdil uz tak 20tkm a nepiskaji. Doufam ze kdyz nasadim Redstuff tak to nezacne vsechno znova :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

kupoval jsem z e-bay.co.uk ale nejdriv mi dosly 15\" misto 17\" a pak jsem cekal skoro 3 mesice nez dorazi ty spravne. :( Ale ja mam na tyhle veci proste smulu.

Odesláno

f3Rd@: jsme zvědavý, jestli ti to přestane pískat. @re si na to taky stěžoval a nakonec to snad nevyřešila ani změna kotoučů a desek. Mi motorka taky píská, když jsou brzdy studené. Ale na okruhu ani hvízd :) Teplota tam udělá své...

Odesláno
tak to uz se tesim jak budou vypadat tyhle kolecka na aute ve velikosti 17 palcu:-)) na kolik te vysli z ebay jeslti to neni tajny?:-)

nevypadaji nijak zvlast, bo jsou na tom dost velky gumy, ktere to trochu kazi. Mozna by to chtelo rovou 18\" :D

a cenovka byla krasna...

[upravil dne 14/1/12 22:03 od f3Rd@]

Odesláno

Jsem rád že vidím tahle kola na coupe, je to hodně pěkný pohled. Čakom má garáž vedle tvojí?:D Na 18\" už vypadá trochu menší přední kotouč, ona každá velikost má svoje, nelituji (mám 18\"), ale dnes bych vzal spíš 17\" kola...

[upravil dne 2/6/11 21:02 rootsky]

Odesláno

za mna asi moc nie :(

mne osobne sa takyto tip kol nepaci

ale ja viem, ja som divny :P

proste len moj nazor ;)

ale inak chcelo by to este znizit ;)

[upravil dne 2.6.2011 22:51 Y2K]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...