Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

keď odpojíš konektor na svetle , tak máš 12V v konektore??? keď nie, tak to vidím na spínač spiatočky čo je na motore. Do spínača ide iba ovládacie napätie cca 3,5V, tak sa nelakni že tam neni štava :-)

Nemáš náhodou dorábané cúvacie senzori??? bo aj mne to blblo, kým som to nedal cez relé.

Odesláno
Původně zaslal: Corre

keď odpojíš konektor na svetle , tak máš 12V v konektore??? keď nie, tak to vidím na spínač spiatočky čo je na motore. Do spínača ide iba ovládacie napätie cca 3,5V, tak sa nelakni že tam neni štava :-)

Nemáš náhodou dorábané cúvacie senzori??? bo aj mne to blblo, kým som to nedal cez relé.

Pekne, že iba 3,5V.

Senzory nemám.

Kde nájdem ten koncák? Je zospodu na prevodovke?

Keď ho vytiahnem, vytečie olej?:myslim

[upravil dne 2.10.2009 PEUGEOTIK307]

Odesláno

je to v motorovom priestore zvrchu na prevodovke, vedu k tomu kabliky a je tam sedy konektor. Vytahuje sa to svieckovym klucom len neviem uz kolkatkov ale sa mi zda ze 21mm alebo 22mm. Ja mam 2.0Hdi bol tam dost blby pristup musel som dat dole vzduchovy filter s hadicou a potom to uz slo lahko.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ked som kupil novy spinac a vymenil, tek som zistil ze aj stary bol dobry :-)..............takze ho mam v rezerve....ked chces ozvy sa......stal 9€

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...