alihen Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 nie je tam miesto na pridanie chladica (ventilatora) napriklad z grafickej karty? prud a napatie by v asi dalo upravit, len ci to tam vojde... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Alebo možno použiť vetráky, ktoré sú pri veľkom displeji. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 To bych moc neviděl. Zespoda hřeje radio a v podstatě není odkud brát chladící vzduch a kam odvádět teplý. Jinak displej černá když je na povrchu zobrazovače teplý. Možná, že je IO zobrazovače tepelně závislý. Ale toto vše chce čas na výzkum. Citovat
alihen Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 tak nech si da vetraky na dosplay dopredu :D Citovat
AnotherOne Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Za displejom je vzduchovod výfuku z strede palubky. Čo tak spraviť doňho dieru nech to fúka aj dovnútra na displej. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Pajo30 dej VIN jestli máš stejný displej jako já. Citovat
alihen Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 asi by sa mu to zaprasilo... predsa len tie filtre neoburaju vsetky ciastocky prachu... aj to nie je zly napad... nieco ma napadlo: poznate PC Tuning? ked sa v krabici vsetko po pretaktovani hrialo, vrtala sa diera do boku skrine, prerobila sa na nu hadica a druhy koniec za zalepil pridavnym ventilatorom... takto by to mozno mohlo fungovat aj s tym vzduhovodom (dispaly-ventilator-hadica-vzduchovod) Citovat
HonzaZ Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Jenže tím vzduchovodem jde v zimě teplý vzduch. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Teplý, ale ešte stále stačí na schladenie. Citovat
pajo30 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 vidím že teoretických možností ako vyriešiť môj problém ste našli veľa ale napadla ma ešte jedna vec dá sa zohnať čeština alebo neboda slovenčina na 407??? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Dá a zadarmo Ale nie na RD4 [upravil dne 4.10.2009 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Jelikož tu píšeš o problémech s displejem na RD4 tak pro tebe čeština bohužel neplatí....... Citovat
pajo30 Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 tak to je fakt smola, takže jediné čo mi zostáva je zaplatiť si kurz angličtiny pre začiatočníkov a potom si snáď porozumieme, ale keˇže vždy asi po hodinke stmavne tak aj tak neviem čo mi píše možno by pomohli posunky. Citovat
pajo30 Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Tak som včera navštívil autorizovaný servis v Žiline zimná kontrola dopadla o.k., tak som si dal spraviť celkovú diagnostiku a ten stmavujúci displej to nevyhodilo, jediná chyba bola v rádiu ale mechanik mi povedal, že 407 je riešená pre dve antény ľavú a pravú a že to bude vyhadzovať vždy. No s mojim černajúcim displejom mi neporadil nič - nemôže to byť tá chyba rádia v diagnostike??? Ináč rádio hrá bezchybne. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 To rádio je špatně nakonfigurované. Jedna anténa musí být zakázaná. Ale je to v podstatě zanedbatelná chyba, neboť jak píšeš rádio hraje dobře. Černající displej je chyba zobrazovače, takže se to na dia nemůže projevit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.