martin.holub Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Ahoj, zjistil jsem, že mám nalomené hrdlo, na kterém je přepadová hadička z chladiče (viz. obr.) a teď mi ubývá kapalina. Mám to provizorně přichycené, ale přesto to ubývá . Nedá se s tím něco dělat ( Kromě koupě jiného chladiče :-) ) ?? Třeba nějak slepit.... No a druhý dotaz (související) : když jsem otevřel nádobku kapaliny, hladinu jsem nedohlédl, to asi není v pořádku že ? díky, M.H. Citovat
kobr Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Hrdlo se dá určitě opravit(spájet) u odborníků, to že není chlad. kapalina na sto % v pořádku není. Úbytek kapaliny bude asi tím, že chlad. soustava není těsná. V prvé řadě oprav chladič! Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 nádobka je prázdná,protože kapalina uteče tím prasklým nátrubkem,je totiž níže, než má být hladina v nádobce... taky ti to bude blbě chladit,protože chlazení je přetlakové a tobě ten tlak uteče tím nátrubkem...,když s tím budeš jezdit,hrozí i fouklé těsnění pod hlavou a jiné lahůdky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.