pascall007 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ma niekto skusenosti s tymto chipom-Diesel Performance Tuning http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-Diesel-Tuning-Performance-Chip-Box-407-HDI_W0QQitemZ260448986862QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3ca3f826ee&_trksid=p3286.c0.m14 vdaka Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Tento typ neznám. Pravděpodbně se bude jednat o nějaký powerbox a to by mohl být problém. Já když jsem řešil zvýšení výkonu tak jsem to taky poptával a tyto krabičky si údajně moc nerozumí s FAPem. Takřka po nastartování ti to hodí chybu. Tyhle \"krabičky\" jen oblbnou BSI jako je váha vzduchu atd.. jednotka vstřikuje víc nafty a víc to hulí a to je právě ten problém. Já nakonec skončil u klasickýho chipu, kde vlastně přeprogramují BSI jak vzduch tak palivo. Vůbec to nehulí a nic to nehlásí. Citovat
MatrixChose Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Když už tak ne BSI ale ECU - ŘJ motoru. BSI je taky ŘJ ale komfortu Powerbox to bude a chyba se řeší úpravou softu v něm. Takhle bych to určitě neobjednával. Buď chip přímo ECU a když PB tak jedině, že přijede technik a vyzkouší soft kterej bude sedět na tvý auto,,, Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 na 1.6 nevim ale mě na 2.0 to stálo v akci 7500,- jinak tuším 9000,- Bude to asi ale stejná cena. Citovat
Brizan Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 ty kilowaty jsou dle údajů od té firmy co to dělala, ale skutečnost je někde jinde. Tak 115 max ale znát to je pěkně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.