jiri.koz Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Ahoj mam takovy dotaz jaka muže být spotřeba když 4 valcovy motor jede jen na 3 valce/měl jsem upaleny kabel totiž a zdala se mi docela větší/:roker Citovat
wooody Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 a to si s tim jezdil?????? tak můžeš šetřit na katik Citovat
jiri.koz Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: wooody a to si s tim jezdil?????? tak můžeš šetřit na katik Jojo už je pryč ...to neřeším to je první mé auto a do stk budu mít davno jine ale rád bych si poslechnul všechny plusy a mínusy toho meho problemu Citovat
wooody Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 tak plus mě nenapadá žádnej, a mínus, menší výkon, větší spotřeba, nepravydelnej chod, klepe se motor a trpěj silentbloky....... Citovat
jiri.koz Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: wooody tak plus mě nenapadá žádnej, a mínus, menší výkon, větší spotřeba, nepravydelnej chod, klepe se motor a trpěj silentbloky....... Nesetkal ses s nějakou připadnou spotřebou s vadným kablem ?at vím kolik takovy jeden kabel muže udělat Citovat
Pája Rybišár Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 hlavně nespalene palivo narušuje a smývá mazací film ze stěny valce...nedestatečne mazani+znehodonocení motoru+zvyšene vybrace negativně pusobící na cely klikový mechanizmus... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: jiri.koz Původně zaslal: wooody tak plus mě nenapadá žádnej, a mínus, menší výkon, větší spotřeba, nepravydelnej chod, klepe se motor a trpěj silentbloky....... Nesetkal ses s nějakou připadnou spotřebou s vadným kablem ?at vím kolik takovy jeden kabel muže udělat Muze udělat???zničit motor napřiklad;) Citovat
wooody Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 tak motor nejde pravidelne tak čidlo otáček hází hybný údaje a pere tam palivo a navíc nemáš výkon takže na tom pořád stojíš to ti taky přidá, a kolik to nevim mě když blbla rampa a eden vynechával tak sem s tim nejezdil Citovat
Pája Rybišár Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: wooody tak motor nejde pravidelne tak čidlo otáček hází hybný údaje a pere tam palivo a navíc nemáš výkon takže na tom pořád stojíš to ti taky přidá, a kolik to nevim mě když blbla rampa a eden vynechával tak sem s tim nejezdil To by me docela zajimalo,kde jsi přišel na tu teorii že když mu ten motor šel evidentně, nepravidelně na 3 valce,že hallův snímač daval chybný udaje a řj tam prala vic paliva....???:ticho Citovat
wooody Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 takle mi to někdo vysvětloval..... proč jinak by to žralo víc??? Citovat
jiri.koz Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: Pája Rybišár hlavně nespalene palivo narušuje a smývá mazací film ze stěny valce...nedestatečne mazani+znehodonocení motoru+zvyšene vybrace negativně pusobící na cely klikový mechanizmus... Každopadně musím řict že ten motor ted jede jak šileny!! Citovat
Haryk Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 na 3 musí žrát víc z toho důvodu, jelikož ten 4 brzdí páč není poháněn expanzí,bejt to obráceně tak jdu vypnout né 1 ale 2 válce :papa:papa Citovat
Pája Rybišár Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: wooody takle mi to někdo vysvětloval..... proč jinak by to žralo víc??? No tak to řikal peknou chujovinu....žere to vic z duvodu nedostatečneho výkonu,tudíš řidič se to snaží kompenzovat vyššími otačkami a vetším uhlem natočení škrtící klapky...proste na to mušíš tlačit jak hovado a stejne to nejede...a tady je ten okamžik kdy se zvyšuje spotřeba... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: jiri.koz Původně zaslal: Pája Rybišár hlavně nespalene palivo narušuje a smývá mazací film ze stěny valce...nedestatečne mazani+znehodonocení motoru+zvyšene vybrace negativně pusobící na cely klikový mechanizmus... Každopadně musím řict že ten motor ted jede jak šileny!! je sory ja chtel napsat že nasledkem dlouhodobého vynechvaní je nnneee znehodnocení motoru,ale ZNEHODNOCENÍ motorového :Doleje... Citovat
wooody Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 tak když se znehodnotí olek tak po ase i motor když s tim olejem bude jezdit ne?? Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Spotreba môžer byť až o štvrtinu vyššia. Jednak z dôvodu, že tie zvyšné tri valce na dorovnanie výkonu potrebujú toľko paliva akoby boli štyri a pritom do štvrtého valca palivo stále tečie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.