Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam takovy dotaz jaka muže být spotřeba když 4 valcovy motor jede jen na 3 valce/měl jsem upaleny kabel totiž a zdala se mi docela větší/:roker

Odesláno
Původně zaslal: wooody

a to si s tim jezdil?????? tak můžeš šetřit na katik

Jojo už je pryč ...to neřeším to je první mé auto a do stk budu mít davno jine ;) ale rád bych si poslechnul všechny plusy a mínusy toho meho problemu

Odesláno

tak plus mě nenapadá žádnej, a mínus, menší výkon, větší spotřeba, nepravydelnej chod, klepe se motor a trpěj silentbloky.......

Nesetkal ses s nějakou připadnou spotřebou s vadným kablem ?at vím kolik takovy jeden kabel muže udělat

Odesláno
Původně zaslal: jiri.koz

tak plus mě nenapadá žádnej, a mínus, menší výkon, větší spotřeba, nepravydelnej chod, klepe se motor a trpěj silentbloky.......

Nesetkal ses s nějakou připadnou spotřebou s vadným kablem ?at vím kolik takovy jeden kabel muže udělat

Muze udělat???zničit motor napřiklad;)

Odesláno

tak motor nejde pravidelne tak čidlo otáček hází hybný údaje a pere tam palivo a navíc nemáš výkon takže na tom pořád stojíš to ti taky přidá, a kolik to nevim mě když blbla rampa a eden vynechával tak sem s tim nejezdil

Odesláno

tak motor nejde pravidelne tak čidlo otáček hází hybný údaje a pere tam palivo a navíc nemáš výkon takže na tom pořád stojíš to ti taky přidá, a kolik to nevim mě když blbla rampa a eden vynechával tak sem s tim nejezdil

To by me docela zajimalo,kde jsi přišel na tu teorii že když mu ten motor šel evidentně, nepravidelně na 3 valce,že hallův snímač daval chybný udaje a řj tam prala vic paliva....???:bojim:ticho

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

hlavně nespalene palivo narušuje a smývá mazací film ze stěny valce...nedestatečne mazani+znehodonocení motoru+zvyšene vybrace negativně pusobící na cely klikový mechanizmus...:roll

Každopadně musím řict že ten motor ted jede jak šileny!!

Odesláno

na 3 musí žrát víc z toho důvodu, jelikož ten 4 brzdí páč není poháněn expanzí,bejt to obráceně tak jdu vypnout né 1 ale 2 válce :papa:papa:papa

Odesláno

takle mi to někdo vysvětloval..... proč jinak by to žralo víc???

No tak to řikal peknou chujovinu....žere to vic z duvodu nedostatečneho výkonu,tudíš řidič se to snaží kompenzovat vyššími otačkami a vetším uhlem natočení škrtící klapky...proste na to mušíš tlačit jak hovado a stejne to nejede...a tady je ten okamžik kdy se zvyšuje spotřeba...;)

Odesláno
Původně zaslal: jiri.koz

Původně zaslal: Pája Rybišár

hlavně nespalene palivo narušuje a smývá mazací film ze stěny valce...nedestatečne mazani+znehodonocení motoru+zvyšene vybrace negativně pusobící na cely klikový mechanizmus...:roll

Každopadně musím řict že ten motor ted jede jak šileny!!

je sory ja chtel napsat že nasledkem dlouhodobého vynechvaní je nnneee znehodnocení motoru,ale ZNEHODNOCENÍ motorového :Doleje...

Odesláno

Spotreba môžer byť až o štvrtinu vyššia. Jednak z dôvodu, že tie zvyšné tri valce na dorovnanie výkonu potrebujú toľko paliva akoby boli štyri a pritom do štvrtého valca palivo stále tečie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...