Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosba o pomoc nalezeni 206 Již NALEZENO foto ...

Recommended Posts

Odesláno
:myslim domnívám se, že některé věci mohou pocházet z trestné činnosti a vozidlo bylo k to mu použito.:(:bacha Na druhou stranu je to poučení do budoucna, že OP či jiní doklad je nutností předložit či ověřit.
Odesláno
Původně zaslal: Fx

Medvěd: Problém je v tom, že mohou přijet s kradeným nebo půjčeným autem - viz pan Řáha či co se stalo mně při prodeji Imprezy. Zloděj přijel felicií, kterou ukradl na Jižním městě, to nechal u nás na dvoře a ukradl Imprezu.

Proto jsem vypíchl výraz JEJICH !!! Pohledem do OTP se přece dá zjistit, zda auto je JEHO či nikoli.

Nicméně myslel jsem to tak, že bych u klienta půjčovny chtěl kauci (třeba těch 10 000,- Kč) a teprve u zákazníka servisu, kterému bych auto půjčil jako náhradní vozidlo bych se spokojil se zárukou v podobě auta na dílně.

No nic, faktem je, že po bitvě se vždycky objeví spousta generálů - takhle se asi všichni shodneme, že škoda je pro PP 205 minimální, auto se vrátilo, takže vlastně všechno dobře dopadlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...