dolly1010 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Dobrej mrďas Když to prodáš do bazaru, tak třeba ještě něco vyděláš Citovat
OK406 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 domnívám se, že některé věci mohou pocházet z trestné činnosti a vozidlo bylo k to mu použito. Na druhou stranu je to poučení do budoucna, že OP či jiní doklad je nutností předložit či ověřit. Citovat
Medvěd Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Původně zaslal: Fx Medvěd: Problém je v tom, že mohou přijet s kradeným nebo půjčeným autem - viz pan Řáha či co se stalo mně při prodeji Imprezy. Zloděj přijel felicií, kterou ukradl na Jižním městě, to nechal u nás na dvoře a ukradl Imprezu. Proto jsem vypíchl výraz JEJICH !!! Pohledem do OTP se přece dá zjistit, zda auto je JEHO či nikoli. Nicméně myslel jsem to tak, že bych u klienta půjčovny chtěl kauci (třeba těch 10 000,- Kč) a teprve u zákazníka servisu, kterému bych auto půjčil jako náhradní vozidlo bych se spokojil se zárukou v podobě auta na dílně. No nic, faktem je, že po bitvě se vždycky objeví spousta generálů - takhle se asi všichni shodneme, že škoda je pro PP 205 minimální, auto se vrátilo, takže vlastně všechno dobře dopadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.