207James Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Díky, díky, ale fotky jsou to fotky jenom z mobilu a ještě když pršelo, takže nic moc kvalita, jak bude čas a bude pěkné počasí tak vevnitř uklidím a vyfotím to znova. Jinak v neděli bych chtěl montovat repro, borec z autohifi.cz mě doporučil na tlumení Tlumící materiál STP Vibroplast M1 http://www.prohifi.cz/tlumici-material/stp-vibroplast-m1-0-8-m, má podle testů tlumení srovnatelné s Dynamatem a je ještě o 200g na m2 lehčí, máte někdo s tímto materiálem zkušenosti? Citovat
207James Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Tak dnes jsem objednal tlumení do celého auta, budu tlumit přední dveře, zadní boky a kufr, objednal jsem STP Vibroplast M1 4 m² http://www.prohifi.cz/tlumici-material/stp-vibroplast-m1-4-m chtěl jsem koupit něco levnějšího, ale nakonec jsem se rozhodl nešetřit na tom. Citovat
pipistrel Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 ono pri vsetkom plati ze netreba setrit na nespravnych miestach co mas este v plane vsetko? Citovat
207James Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: pipistrel ono pri vsetkom plati ze netreba setrit na nespravnych miestach co mas este v plane vsetko? Tak už jsem do auta nasypal celkem dost peněz, ale teď chci dodělat tu hudbu, potom na to připojit zesilovač a subwoofer. Po hudbě bych chtěl ještě sehnat zadní faceliftové světla a asi budu s úpravami končit . Citovat
pipistrel Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: 207James Původně zaslal: pipistrel ono pri vsetkom plati ze netreba setrit na nespravnych miestach co mas este v plane vsetko? Tak už jsem do auta nasypal celkem dost peněz, ale teď chci dodělat tu hudbu, potom na to připojit zesilovač a subwoofer. Po hudbě bych chtěl ještě sehnat zadní faceliftové světla a asi budu s úpravami končit . na svetla uz aj ja cakam tak dufam ze coskoro budu. len rozmyslam nad tym ze by som potom dal aj brzdove led Citovat
207James Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Brzdové světlo neřeším protože pod spoilerem nejde nijak moc vidět, jinak pokud bys sehnal dvoje faceliftové zadní světla, tak dej vědět. Citovat
pipistrel Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: 207James Brzdové světlo neřeším protože pod spoilerem nejde nijak moc vidět, jinak pokud bys sehnal dvoje faceliftové zadní světla, tak dej vědět. ja myslel do zadnych svetiel. lebo brzdove je normal ziarovka. stretavacky su ledky. tak ze dat aj namiesto tej ziarovky dat ledkovu. nech uz to pekne svieti Citovat
buga Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: 207James ....... Po hudbě bych chtěl ještě sehnat zadní faceliftové světla a asi budu s úpravami končit . jj, na zadni faceliftove som vymenil aj ja, jeee to dobre, ale skoda ze brzdova nie je led-ka ale len stretavacie.. ale aj tie pekne vyzeraju zdaleka Citovat
207James Odesláno 14. duben 2010 Autor Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: antal a ja to mam komplet:aut Jako upravené origo faceliftové světla, nebo komplet neorigo LED světla? Citovat
pipistrel Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: 207James Původně zaslal: antal a ja to mam komplet:aut Jako upravené origo faceliftové světla, nebo komplet neorigo LED světla? antal ma zda sa mi ine kupene cele led ked si dobre pametam z macz Citovat
antal Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 no ja si tu už pripadám jak pečený varený. [upravil dne 14.4.2010 antal] Citovat
207James Odesláno 17. duben 2010 Autor Odesláno 17. duben 2010 Takže včera jsem si byl pro lišty, lak měly krásný, ale bohužel jiný odstín, protože ten osel lakýrník si špatně opsal kód barvy a zapomněl tam napsat jedno \"V\" takže by to mělo být přelakované ve středu. Citovat
pipistrel Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 ked sa dari tak sa dari len aby sa mu podarilo dodrzat rovnaku kvalitu Citovat
207James Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 Dnes ráno jsem si byl pro lišty, už jsou ve správném laku, a vypadají perfektně, jak budou na autě hodím foto. Teď už mě jenom zbývá vytlumit interiér a nahodit repro, to se pokusím udělat o víkendu. Citovat
HOFA Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Dej tip na nějký zadní lampy,taky zvažuji výměnu díky Citovat
207James Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: HOFA Dej tip na nějký zadní lampy,taky zvažuji výměnu díky Já bych chtěl vyměnit zadní lampy za origo, neorigo se mě jaksi nelíbí, všechny vypadají skoro stejně. Citovat
207James Odesláno 25. duben 2010 Autor Odesláno 25. duben 2010 Takže včera jsem tlumil interiér, koupil jsem na to tlumicí materiál STP Vibroplast M1 http://www.prohifi.cz/tlumici-material/stp-vibroplast-m1-4-m , pracovalo se s tím výborně, pláty se nemusely vůbec nahřívat stačilo pouze koupit v OBI přítlačný váleček za cca 40Kč, tlumí to neskutečně na to že to má sílu 1,7mm, fotky nahodím později, protože mě nechce fungovat Bluetooth na notebooku. Zítra se to chystám zapojit, mám jeden dotaz, dá se přední výškové repro zapojit na stávající kabeláž, abych nemusel tahat kabel ze dveří průchodkou, jelikož se tam nedá kvůly pojistkové skříni vůbec dostat, nebo stačí jenom napojit před to nové výškové repro kondenzátor (tak je to zapojeno na origo repro), protože to repro co jsem koupil nemá výhybku ale jenom kondenzátor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.