Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže lišty už jsou u lakýrníka, teď už jenom musím čekat, jelikož lakýrník kamsi jede na velikonoce, tak budou až koncem příštího týdne.

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

a ten cierny plast v zadnom narazniku budes nechavat tak? nad nim si nerozmyslal nalakovat?

Přemýšlel jsem o tom, ale bylo by to moc jednotvárné, ale možná to nalakuju na černo.

Odesláno
Původně zaslal: 207James

a ten cierny plast v zadnom narazniku budes nechavat tak? nad nim si nerozmyslal nalakovat?

Přemýšlel jsem o tom, ale bylo by to moc jednotvárné, ale možná to nalakuju na černo.

som videl strieborne s nalakovanym do farby a celkom to paslo. ale to je zasa co sa kazdemu paci. a vyskusat sa da vselico :D

Odesláno

Takže v pondělí budou nalakované lišty, dnes jsem objednal nové repro, dlouho jsem se rozhodoval, jestli mám koupit JBL co mě doporučoval Pretekar a nebo Alpine, nakonec jsem vybral Alpine http://www.audioland.cz/alpine/alpine-sxe-1750s-tip-.html , myslím si že je to hodně muziky za málo peněz, ještě seženu nějaký tlumící materiál, do předu dám asi dynamat, protože je nejlehčí aby se mě neprohnuly dveře a dozadu asi nalepím vybraflex, nebo jenom bitumenové pásy. To je první akce a jak zase něco našetřím, tak vyměním komplet kabeláž, koupím zesík a subwoofer.

Odesláno

Chystám sa meniť prední nárazník tiež z toho základného na ten Premium. Len neviem ako to je z tými hmlovkami treba k tomu dokúpiť nove alebo tam pasujú tie staré co mam zo starého nárazniku ?? Ja som zohnal zatiaľ iba náraznik nemá kriky hmloviek a ani hmlovky preto sa pýtam :roll ?

Odesláno

Mam malý dotázek ... už jsem sundaval tapec z dveří a jsou tam po obvodu takové bílé čuflíky , které při sundání většinou prasknou ... dají se někde dokoupit ... chci tapec znovu sundat kvůli tlumení dveří ....

Odesláno
Původně zaslal: jozin888

Chystám sa meniť prední nárazník tiež z toho základného na ten Premium. Len neviem ako to je z tými hmlovkami treba k tomu dokúpiť nove alebo tam pasujú tie staré co mam zo starého nárazniku ?? Ja som zohnal zatiaľ iba náraznik nemá kriky hmloviek a ani hmlovky preto sa pýtam :roll ?

Sednou úplně přesně, na oba nárazníky je jenom 1 typ mlhovek, jinak, jestli nemáš krytky mlhovek, tak jednu mám a tu druhou bych mohl mít tento týden, jsou používané ale v dobrém stavu.

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Mam malý dotázek ... už jsem sundaval tapec z dveří a jsou tam po obvodu takové bílé čuflíky , které při sundání většinou prasknou ... dají se někde dokoupit ... chci tapec znovu sundat kvůli tlumení dveří ....

JJ, tyto cvoky rády praskají, já jsem zlomil asi 3 a to jsem 2 krát sundával tapec. Dají se koupit 3 způsoby:

1. Přímo u Peugeotu 3,60,- Kč/ks

2. U Autokelly 10 ks za asi 30,- Kč

3. Na eBay po 15 ks asi za 50,- Kč

je to díl, který používá asi dalších 10 automobilek, takže když je koupíš v autokelly, tak na to nemusíš čekat jako u Peugeotu.

Odesláno

Takže nekonečný příběh mlhovky dnes skončil v dobrém, konečně mě došla i druhá mlhovka na nárazník. Protože už jsem to nevydržel čekat až mě tu mlhovku pošle ten borec, od kterého jsem ten nárazník kupoval, tak jsem našel jiného týpka, který mě prodal 2 krytky, dneska se ozval 1.borec a řekl mě, že už tu mlhovku má, takže budu mít na prodej obě krytky mlhovek.

Kompletní nárazník:

foto1hp.th.jpg

Mno a protože jste chtěli vidět interiér, tak jsem to dneska mobilem vyfotil, ale protože pršelo a kvalita mobilního foťáku není nijak slavná, tak to jsou spíš spy foto:

foto2jvl.th.jpg

foto3g.th.jpg

foto4a.th.jpg

foto5ub.th.jpg

Odesláno

pekny interier. a nemal si cierny? mal si svetlosedy? uz z vyroby? a listy kedy budu? :D

Interiér byl šedý už z výroby, ale středy sedadel se šíleně vozil, tak jsem ho nechal přečalounit do alcantary a ta drží jak lepidlo. Lišty by měly být ve středu, snad. Jinak repro od Alpine už je doma, teď už jenom objednám tlumící materiál a možná novou kabeláž a teoreticky bych to mohl v neděli namontovat.

Odesláno

pekny interier. a nemal si cierny? mal si svetlosedy? uz z vyroby? a listy kedy budu? :D

Interiér byl šedý už z výroby, ale středy sedadel se šíleně vozil, tak jsem ho nechal přečalounit do alcantary a ta drží jak lepidlo. Lišty by měly být ve středu, snad. Jinak repro od Alpine už je doma, teď už jenom objednám tlumící materiál a možná novou kabeláž a teoreticky bych to mohl v neděli namontovat.

som ani nevedel ze sa predavali na slovensku a v cechach svetlosede intose. ja ze len cierne. a volant nebol tiez sedy?

Odesláno

Volant byl a je černý, jenom jsem ho nechal obšít do kůže, v Peugeotovi ho vyndali čalouník ho očalounil a po týdnu jsem ho nechal namontovat zpět.

Odesláno

Původně zaslal: Lukas24

JJ, tyto cvoky rády praskají, já jsem zlomil asi 3 a to jsem 2 krát sundával tapec. Dají se koupit 3 způsoby:

1. Přímo u Peugeotu 3,60,- Kč/ks

2. U Autokelly 10 ks za asi 30,- Kč

3. Na eBay po 15 ks asi za 50,- Kč

je to díl, který používá asi dalších 10 automobilek, takže když je koupíš v autokelly, tak na to nemusíš čekat jako u Peugeotu.

Díky moc za info! Asi koupím u Autokelly ... jinak , máš to pěkný;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...