Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Soukynek

jakub106GTI jojo - vzhled - a koukal se mě na to kamoš a říkal , že to má i tem podvozek jakejsi lepší.. Ale já tomu prd rozumím :-)

nekde jsem myslim tady cetl ze 5,5 az 7 ...* pardom spatna citace..... je to k te 1,0 ;):myslim

[upravil dne 25/11/09 sykys]

Odesláno
Původně zaslal: sykys

jakub106GTI jojo - vzhled - a koukal se mě na to kamoš a říkal , že to má i tem podvozek jakejsi lepší.. Ale já tomu prd rozumím :-)

nekde jsem myslim tady cetl ze 5,5 az 7 ...* pardom spatna citace..... je to k te 1,0 ;):myslim

Díky, těch 7l je při velmi sportovní jízdě?

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: sykys

Díky, těch 7l je při velmi sportovní jízdě?

nevim nejezdil sem s 1.0 , ale soudim ze kdyz chces ject sportovne s 1.0 tak ji musis hooodne tocit, to znamena ze si i dost vezme...chtelo by to nekoho kdo sni jezdi dene no , aby rekl...ale celkove pomer spotreba/vykon....=špatný :(

Odesláno

rok jsem jezdil s 1,0 na intr a průměrná spottřeba ve 4 lidech a plném kufru 6,5, ale aby to jelo tak se tomu musí šlapat na krk- teda na krku se musí stát pořád

v 1-2 lidech to i trochu jede a spotřeba 5,5

jednu dobu to žralo tak 8, vadna lambda

jinak parádní autíčko, ale to asi nemusím říkat

Odesláno

No jak sem psal já - jezdím s tím pořád (Brno , Brno-Třebíč dálnice 130 cca, Brno - Boskovice, Třebíč, a na slovensko) no a spotřeba průměr je 5,5l A ve dvou to jede celkem dobře ... cca 130 fakt v klidu (když není dlouhej táhlek kopec) No a těch 130 to je de cca na 4k otáček.

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ještě bych se rád zeptal, kolik ujedete na plnou nádrž a průměrná rychlost (kolik jezdíte běžně) u 106 1.0. Díky

[upravil dne 1/1/10 OK406]

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdarec chlapi. Mam 106 1,1 (xsi??) 44kw z roku 96 od lonskeho zari. Jezdim furt jen na rezervu s 5l kanystrem a tu spotrebu dost sleduju. Moje cestovni rychlost na vetsi streky >40km je do 100km/h a spotreba neco malinko pres 5l. v pripade ktarsich vzdalenosti a prujezdy mest a obci 6,3l - v tomto modu auto setrim protoze je zima! Pak ale jeste jezdim do prace vzdalene 3,8km se spotrebou 8,2l(!!!) nutno podotknout ze zdolavam docela neprijemny 100m kopec se studenym motorem, ale i tak, cekal jsem od toho prditka podstatne lepsi spotrebu..doufam ze je to jen tou zimou :nevim

Odesláno

To víš, né vždycky je zrovna nízkoobjemovej motor záruka nejmenší spotřeby. Třeba já s tim 16ventilem umim jezdit pod 7, ale i za 12 :-) Záleží na stavu auta, zahřátí, délce trasy, velikosti kol, atd., atd. Ale 8,2 ve městě mě vůbec nepřekvapuje, 1.4 má v těchničáku mimo město 6, město 9.

Odesláno

u aut jako je s16,xsi,rally atd je aspon vyhoda ze to sou porád lehky káry,takže když se ani tomu neslape na krk tak to jde taky pod 7l,ja měl 2 litrovky a když sem za 100kč natankoval 3,5l,tak sem najel pokazde kolem 71km,to byla paráda mít plnou a vydržela 14 dní ale teď jako kujon106 obcas jezdim kolem 6.5 ale když tomu šlapu tak 12 není problém,jednou sem tankoval 15l ale to sem tomu daval a najel sem pouze 118 km,heh:mrk tááákhle sem čučel

Odesláno

bohatost smesy zalezi pouze na lambde, nebo na skrtici klapce? umi nekdo z vas moravaku seridit klapku, popripade rict, jesli je ta lambda ok? popripade mate nejaky spolehlivy servis, kam sveho milacka davate? Já mam zkusenost pouze s Mikulovsky Jaromirem Svechotou a uz radsi nikdy vic!

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Ešte by som sa chcel spýtať ohľadom tej lambdy, o koľko sa približné zvýši spotreba keď je lambda zlá? A môže sa stav lambdy postupne zhoršovať alebo len proste ide alebo nejde? Jazdím cca na 7,5l/100km na 1.4i 55kW, ale na starom aute s identickým motorom som jazdil na tých 6,5l. Prípadne keby som vytiahol lambdu zo starého a hodil ju do nového? Vraj sa tam má nanášať nejaká špeci vazelína aby sa nezapiekla do potrubia, dá sa to zohnať v bežnej autopredajni? Dííky :-)

Odesláno
Původně zaslal: Jimmy106

me to prste neda.... :D jak si spocitam prumernou spotrebu? natankuju plnou, zjistim kolik jsem ujel na tu nadrz a pak ty km vydelim litrama?? :D fakt nevim.. :D

Tak když to uděláš takhle, tak ti nevyjde průměrná spotřeba, ale to, kolik najedeš na 1l benzínu :-)

Průměrná spotřeba se počítá trojčlenkou. Z toho tvýho příkladu:

Na 45l benzínu (plná n.) najedeš třeba 1000km, tak na kolik najedeš 100km? :-) Samozřejmě na 4,5l :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...