Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mam taky problem, pri plnom natankovani mi zacne tiect spod auta nafta, vytecie asi 0,5L. Nevie niekto poradit preco to tecie? Ide o P 307SW 2.0HDI 66KW r.v. 2003

Odesláno
Původně zaslal: 15mischo

Dobry den, mam taky problem, pri plnom natankovani mi zacne tiect spod auta nafta, vytecie asi 0,5L. Nevie niekto poradit preco to tecie? Ide o P 307SW 2.0HDI 66KW r.v. 2003

tak ja som mal taky& isty problem... tiez 307sw 2003 66kw.....uz to tam nervem doplna....nechavam cca 10 litrov rezervu....

Odesláno
Původně zaslal: 15mischo

tak ja som mal taky& isty problem... tiez 307sw 2003 66kw.....uz to tam nervem doplna....nechavam cca 10 litrov rezervu....

Odesláno

307 maju pri tankovacom hrdle odvetrávaciu hadičku , takže ked Ty tankuješ do uplneho plna tak sa može stať že cez tu hadičku Ti vytečie nafta benzín na pravé zadné koleso stalo sa to aj mne od vtedy ak mi pištol sama vypne prívod paliva tak už NEDAVAM palivo ...

Odesláno

ja som mal tiez tento isty problem na aute ktore malo 22000km.Reklamoval som to v servise,zavadu odstranili za 20min.Bolo to nejake tesnenie na nadrzi.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Na nádrži hore je ventil cez ktorý ti buď uniká vzduch pri plnej nádrži ked je uzatvurená alebo pri spotrebe si nádrž zase vzduch nasáva cez ten ventil aby sa nezdeformovala a nevznikal podtlak.Je to normálne.

Ja som to vyriešil tak že som na ten ventil napojil trubku a tu som pretiahol pod nádrž.Terat mi nezašpiní nafta celú nádrž po plnom natankovaní ale niečo tiež vytečie.

Radčej sa treba vyvarovať full natankovaniu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...