Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pri naštartovanom motore piskoce drážkový remeń vymenil som remenicu na motore aj napínacie kladky neviete mi poradiť , peugeot 307 1,6 benzín

Přesunuto do správné sekce. Ferda.

[upravil dne 27/9/09 f3Rd@]

Odesláno

nebo olej..:D:aut popiskuje ti pořád nebo jen když nastartuješ??je dostatečně napnutý??o mýdlu jsem neslyšel...ale o kalafuně...

[upravil dne 27/9/09 dobrmik]

Odesláno
Původně zaslal: pavol pevný

pri naštartovanom motore piskoce drážkový remeń vymenil som remenicu na motore aj napínacie kladky neviete mi poradiť , peugeot 307 1,6 benzín

Tak vymeň i remeň a poriadne došponuj.

Odesláno
Původně zaslal: pavol pevný

vymenil som aj remeń a došponoval nemôže to robiť ložisko alternátora alebo klímy ?

Ten remeň si v úvode nanapísal. Ako píše Edison, môže to byť všetko čo sa točí. Skús zhodiť remeň a rukou zatočiť alternátor a klímu. Mali by sa točiť ľahko.

Odesláno

Při točení rukou to nemusí poznat, vzhledem k tomu, že řemen táhne ložiska radiálně do jedný strany. To rukou nenapodobí. Dokonce ani otáčky, při kterých to dělá a v nízkých, tou rukou při těch tazích radiálně do jediný strany to fakt rukou nepozná. Takže leda sundat a zkusit normálně nastartovat. Ještě jsem přemejšlel, jestli by nebylo fajn mít (půjčit si příslušné dýlky řemenů), postupně je měnit a tím najít konkrétní přístroj, který to dělá. I když ty radiální tahy budou zasre do jiných směrů

Odesláno

na altiku rukou pozná jestli je to ložisko načatý nebo ne stačí tu řemenici vzít do ruky a trochu otočit na jednu a druhou stranu a v ruce ucítí jestli nemá vuli a chodí hladce nebo ne

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Při točení rukou to nemusí poznat, vzhledem k tomu, že řemen táhne ložiska radiálně do jedný strany....

Išlo mi o jednoduchú diagnostiku poškodeného ložiska. Väčšinou keď ložisko \"odchádza\" tak sprievodným javom je zadŕhanie až sekanie pri otáčaní.

Odesláno

vies...ono moze byt bordel nejaky aj na jednotlivych drazkovanych kladkach...to ze si vymenil vodiacu a napinaciu kladku nic neriesi...pretoze po nich sa remen odvaluje po vrchnej casti...nie podrazkovej...po drazkovej casti ide cez remenicu kluk hriadela,klima kompresoru,alternatoru. robi ti to len pri rannom starte a potom sa to strati? predavaju nejaku sracku v spreji na remen.... skus to stym postriekat a uvidis....

Odesláno

robí to vždy aj ke´d je motor zohriaty alebo studený striekal som tam sprej Loktite nepomohlo ráno po štarte to začína jemným piskotom ako keby som tam mal malé myšky potom po zahriatí je to ešte horšie skúšal som po zhodení remeńa točiť remenicou alternátora aj klímy všetko sa točí úplne ľahko a hladko

Odesláno

tak potom ti popiskuje volnobezne lozisko na remenici klimatizacie....ked zapnes klimu a zopne elektromagneticku spojku cerpadla ...robi ti to aj vtedy....napr na klima lozisku to nezistis ani otacanim rukou....staci ak je trochu chytene a uz piska......tipujem to na to lozisko...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...