Péťa Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Hi, muzu dojet plynovou nadrz az na doraz a pak teprve prepnout na benzin? Nestane se neco motoru? Katalyzatoru? Rad bych si zmeril dojezd na nadrz. Citovat
RALLYMAN Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 já myslím že mužeš,nemělo by se nic stát,já když nemám kde natankovat lpg tak ji taky vždycky dojedu,nevím jak tobě ale mě tak 5km předtím než dojde bomba přestane peggy od pul plynu a víš táhnout.čau Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2004 Autor Odesláno 29. červenec 2004 Ja mam to auto tak kratce, ze jsem ji jeste nevyjel. Kdysi davno jsem mel S120 na LPG a tam to bylo ****, ale u novych motoru nemam tuseni. Tak ja ji vyjedu Citovat
petrolinecek Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Jo tak krátce... Tak vítej v klubu, kde ti na opravy nestaci kladivo a sroubovák a vozit za sedeckama temerkompletni novou skodarnu, kterou si na ceste sam premontujes, kdyz ti neco klekne a kde ti nestaci jit za borcem a za 500,- si nechat vyment pul skodarny. Za kazdou p...ovinu vysazis nekolik tacíků a nebo o neco min, kdyz to vezmes na vrakaci a stejne to za chvili zahodis... Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2004 Autor Odesláno 29. červenec 2004 Dik za privitani. Nez jsem si poridil 406tku, tak jsem sest let jezdil v 309 GRD Ted je levne na prodej... Citovat
MartinT Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Já měl 405SRDT a te? 406 na plyn a co se motoru a ceny provozu týče bych to hned vrátil. Ale přeju mnoho š?astných kilometrů.(nebo raději mnoho š?astných tisíců kilometrů) Nádrž jsem vzal jednou až ke dnu a to čerpadlo co tam plave si asi cuclo sairajtu na dně (MŮJ POCIT) a hrozně drnčelo a šubalo to. Nějaký problémy mu zůstaly, tak už to raději nezkoušim. Ale píšu JE TO MŮJ POCIT. Mám system Vialle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.