Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já myslím že mužeš,nemělo by se nic stát,já když nemám kde natankovat lpg tak ji taky vždycky dojedu,nevím jak tobě ale mě tak 5km předtím než dojde bomba přestane peggy od pul plynu a víš táhnout.čau

Odesláno

Jo tak krátce... Tak vítej v klubu, kde ti na opravy nestaci kladivo a sroubovák a vozit za sedeckama temerkompletni novou skodarnu, kterou si na ceste sam premontujes, kdyz ti neco klekne a kde ti nestaci jit za borcem a za 500,- si nechat vyment pul skodarny. Za kazdou p...ovinu vysazis nekolik tacíků a nebo o neco min, kdyz to vezmes na vrakaci a stejne to za chvili zahodis... :P

Odesláno

Já měl 405SRDT a te? 406 na plyn a co se motoru a ceny provozu týče bych to hned vrátil.

Ale přeju mnoho š?astných kilometrů.(nebo raději mnoho š?astných tisíců kilometrů)

Nádrž jsem vzal jednou až ke dnu a to čerpadlo co tam plave si asi cuclo sairajtu na dně (MŮJ POCIT) a hrozně drnčelo a šubalo to. Nějaký problémy mu zůstaly, tak už to raději nezkoušim. Ale píšu JE TO MŮJ POCIT.

Mám system Vialle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...