Berkoff Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Ahoj, snazil jsem se dnes vymenit palivovy filtr, ale nemuzu ho najit, u motoru je hadicka stazena pod auto, a pod autem nikde nic az hadicka v nadrzi, netusite nekdo kde by mohl byt? Musi se sundat nejaky kryt napr zespod auta? Dekuji za navedeni spravnym smerem ... ani nemyslim na to ze bych ho tam nemel Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 tak na to zacni myslet... ja ho tam taky nemam jde to zjistit podle VINka Citovat
Berkoff Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 Ty brdo proc me v autobenex prodali na muj model palivovy filtr kdyz tam neni? Okotim se, benzin se filtruje nejak jinak jinde? Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Berkoff: jo todle by me zajimalo... protoze nektery ho maj a nektery ne... ja sem ho byl kupovat primo v peugeotu a tam na to ten prodavac nemohl prijit a pak nekam volal a rek mi ze ho tam pravdepodobne nemam... Jeste mi tam brlal neco o tom ze se misto toho da koupit nejaka nahrazka uz si to presne nepamatuju. Kazdopadne si myslim ze nemuze byt velky problem tam ten filtr pridat... Ale jestli nekdo vi jak to funguje bez nej tak se taky rad priucim Citovat
Berkoff Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 tak to sem z toho vedle sebe ... Jestli nekdo kdo to bude cist vi jak to je, pls dopiste nam sem jak to funguje. Diky moc vsem Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Je to tak jak píše majty. Dej sem VIN kód, řeknu ti jestli máš nebo ne palivák. Já ho taky nemám. Akorát s tím doděláním nevím. Radši chodím včas natankovat než bych to řešil. Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 ja jel vcera na hladovy oko ale za to sem mu dopral v-power.. kdyz tam maj ted tu akci Citovat
BoneDaddy Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Původně zaslal: majty kdyz tam maj ted tu akci Jakou? Plošně u Shell nebo jen u vás? Třeba SZ. Citovat
Berkoff Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 VF38BRFNA81280756 je moje VIN, a dojedu teda zase natankovat, akorat teda jesi tam fakt neni, asi vyndam trysky a prozenu je ultracistickou ... pac mi motor za studena pri jemne jizde chcipe, a nechci na to slapat jak dement dyz je to studeny. ... achjo Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 2 kc dolu z litru za 8 bodu.. takze te to vyjde jako obyc nat 95 u nas stoji v-power 30,90 po sleve 28,90 Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Berkoff: ono podtacet motor taky neni dobry... ja to delam tak ze si auto nastartuju a v klidu si dam cigarko nebo neco.. a vyjedu az aspon trochu zahratym motorem. Jinak kdyz uz sem auto kupoval tak mi to dela neprijemnou vec a to ze kdyz je auto nezahraty tak se klepe jak osika. Na 99% je to spatny vstrik takze me ceka vymena Citovat
Berkoff Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 NO ja prijdu, natocim, 5 - 7 minut necham behat, pak jedu, ale pri 2000 - 2500 otackach si myslim ze to nepodtacim, ale proste motor ztrati vykon a chcipne, zacalo to delat ted v lete ... jak se to ohreje tak pohoda ... Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 to vypada na ucpanej palivovej filtr - sorry nemohl sem si pomoct To muze zpusobovat hodne veci... asi bych zkusil diagnostiku Citovat
Berkoff Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 cisto, mam svoji, zadny chyby, vycistena klapka, takovy to s cim se otaci v ty velky dire aby tam sel vzduch, i ten nesmysl vedle, nakej krokac prej, chemicky cisteny, bylo to uplne cerny, to nepomohlo, stejny stejny, prave proto sem dneska vymenil svicky, NGK, a chtel sem vymenit i ten filtr, kterej nemuzu najit, vymenu krokace nechavam nakonec .....:-( Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 chlapyy,ten filtr se jen vřadí do palivové hadičky,co jde z nádrže k motoru,na filtru je šipka jak má palivo jít, v učení jsme říkali--namontuje i absolvent zvláštní školy Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 Berkoff: neni diagnostika jako diagnostika.. jakou mas ? ozzy56: otazka je proc tam neni od vyroby !! Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 proč tam není od výroby,to fakt nevím (už jsme to my dva jednou probírali),ale v našich podmínkách bych si ho dal--filtr je filtr--stojí cca 400 kč a je na 60 000 km dle výrobce vozu (u těch co ho mají) Citovat
Berkoff Odesláno 25. září 2009 Autor Odesláno 25. září 2009 nj, ja ho tam klido pido zadelam, aaale nebude tam pak snizovat tlak a hlasit chyby? diagnostiku mam: MemoScan U581, koho to zajima tutok nejaky detaily: http://www.autotec-direct.com/memoscan-u581-with-live-data-eobdobd2-scanner-all-2001-on-petrol-vehicles-diesels-from-2004-409-p.asp Citovat
majty Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 bejt tebou zajedu na origo ktera toho zjisti mnohem vice nez ta tvoje Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2009 Odesláno 25. září 2009 dával jsem ho zatím dvakrát,a nic se nehlásí, i když snižovat tlak určitě bude--ale ty filtry jsou snad vyráběny s tím,že musejí filtrovat palivo a co nejméně snižovat tlak..., Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.