alihen Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 mozno blba otazka, no robi mi vrasky... obcas po zapnuti kluca do polohy pred startovanim sa mi na dislayi objavi hlaska \"Ekonomický režim\" cim to moze byt sposobene? dakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Keď auto nezamkneš a sú zapnuté nejaké spotrebiče - svetlá, rádio atď auto prejde do Economy módu kvôli šetreniu batérie. Všetko nepotrebné sa vypne. Zapnúť sa dá až po naštartovaní. Do prechodu do eko módu sa neda predĺžiť ani sa eko mód nedá zrušiť úplne. Citovat
HonzaZ Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Zcela normální hláška. Je tu toho o něm na fóru popsáno mnoho. Jde o šetření baterie. Například když necháš zapnuté radio, tak po určité době se samo vypne a na displeji se objeví nápis economy mode. Zruší se jedině nastartováním motoru. Citovat
alihen Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 dakujem uz som si myslel, ze to bude nieco vaznejsie... ked tak teraz nad tym uvazujem, vcera som daval potahy a mal zapnute radio, predtym boli otvorene dvere, ked som daval ten predny GRILL tuning (mriezku z mensimi okami pod original) Citovat
alihen Odesláno 23. září 2009 Autor Odesláno 23. září 2009 ked vas je tu tolko... ako dostanem do profilu popis mojho milacika, ktory mi uz vrasky nerobi? Citovat
Přema Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 Nahoře máš pod jakým nickem si přihlášen a vedle toho máš uživatelské nastavení a tam je profil.... [upravil dne 23-9-09 Přema] Citovat
backstep Odesláno 23. září 2009 Odesláno 23. září 2009 toto robi 407micka aj mne, podla merani mam v prdeli baterku, podla toho kolko veci je zapnutych (radio, svetla, nabijanie notasu z 12V zasuvky) sa odvija doba za aku pocitac vyhlasi economy mode, ked ti baterka nerobi velke problemy tak jediny side-effect je ten, ze bez nastartovaneho motora nebudes robit diskoteku v aute dlho (aspon aj to tak pocitujem ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.