Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mozno blba otazka, no robi mi vrasky...

obcas po zapnuti kluca do polohy pred startovanim sa mi na dislayi objavi hlaska \"Ekonomický režim\"

cim to moze byt sposobene?

dakujem

Odesláno

Keď auto nezamkneš a sú zapnuté nejaké spotrebiče - svetlá, rádio atď auto prejde do Economy módu kvôli šetreniu batérie. Všetko nepotrebné sa vypne. Zapnúť sa dá až po naštartovaní. Do prechodu do eko módu sa neda predĺžiť ani sa eko mód nedá zrušiť úplne.

Odesláno

Zcela normální hláška. Je tu toho o něm na fóru popsáno mnoho. Jde o šetření baterie. Například když necháš zapnuté radio, tak po určité době se samo vypne a na displeji se objeví nápis economy mode. Zruší se jedině nastartováním motoru.

Odesláno

dakujem

uz som si myslel, ze to bude nieco vaznejsie...

ked tak teraz nad tym uvazujem, vcera som daval potahy a mal zapnute radio, predtym boli otvorene dvere, ked som daval ten predny GRILL tuning (mriezku z mensimi okami pod original)

Odesláno

toto robi 407micka aj mne, podla merani mam v prdeli baterku, podla toho kolko veci je zapnutych (radio, svetla, nabijanie notasu z 12V zasuvky) sa odvija doba za aku pocitac vyhlasi economy mode, ked ti baterka nerobi velke problemy tak jediny side-effect je ten, ze bez nastartovaneho motora nebudes robit diskoteku v aute dlho (aspon aj to tak pocitujem :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...