Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Většinou jsou to funkční dia PP2000 i se SW a umí to co origo. Jazyk si zvolíš při instalaci. A je to čína. Nejsou jenom na aukru, jsou i na ebay.

[upravil dne 17/2/10 HonzaZ]

Odesláno

Provozujete někdo diagnostiku přes netbook? Líbí se mi malé rozměry a dlouhá výdrž netbooku na baterku, ale stačí pro práci s PP/Lexia rozlišení 1024x600?

Odesláno

dia se pripojuje pres ODB

Je nějaký manuál,nebo příručka kde najdu nastaveni denního svícení,aktivace grafického zobrazení parkování,vypnutí signalizace nezapnutých pásů a podobných věcí v PP?

na googlu jsem našel jen instalační manuál.

[upravil dne 25/2/10 bazant]

Odesláno

407ma se připojuje přes 16ti pinový OBD konektor, umístěný v odkládací skříňce pod středovou loketní opěrou. Manuál na obsluhu jsem nikde nenašel, ale je to vše zcela intuitivní. Musíš vše prostě najít, ale není to nic hrozného. Akorát nesmí člověk pospíchat a vše si pořádně rozmyslet než něco potvrdí. Stejně si myslím, že ty problémy s mazáním ŘJ, klíčů atd. vznikly lidským faktorem. Prostě byl někdo moc rychlý a nepřemýšlel nad tím. Jinak aktivaci graf. zobrazení parkovacích sensorů jsem už tady někomu posílal a je to tady http://www.peugeotdata.eu/data/407.php

• O 4 týdny později...
Odesláno

dá se někde sehnat jen ty káblíky k připojení?

tím myslím :

Main unit

OBD-2 cable

ISO cable for cars before 2001

USB cable

Prošel jsem ebay a vždy je k tomu i CD s PP nebo lexii...potřebuju sehnat jen ty káblíky.

Odesláno

To si myslíš, že tím něco ušetříš? Myslím, že dnes už jsou ceny kompletu na takové úrovni, že nemá cenu to řešit. Ještě před rokem byly zhruba na čtyřnásobné úrovni.

Odesláno

Ano honzo ušetřím,protože mám PP a lexii ale nemám kabely pro připojení.

Neptal jsem se jak ušetřit ale o radu kde sehnat tyto kabely, proto se dívím že jsi vůbec přispíval do tohodle tématu.

Našel jsem inzeráty lidí co prodávají JEN tyto kabely,ale bohužel jsou už prodané,proto se ptám zda někdo neví o něčem podobném.

Odesláno

Jestli jsi to nenasel na e-bay,tak to nenajdes nikde,stejnak u tehle cinskych(funkčních) kabelu jsou ty CD placky jen dodatkem,tak ja je objednam za 5tis s dopravou,chces je? CD vyhodim :D a nemusis nic resit.... :papa

Odesláno

Docela by mě zajímalo, jak moc rozdílná byla ta cena bez softu, proti nabídkám na e-bay, se softem.

Jinak kluci vyjádřili svůj názor na dotaz.Tak proč hned tak podrážděně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...