Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny... mám o5 dotaz..já se z těch problémů snad nevyhrabu bo co:D moje 106 si nedrží volnoběh...prostě když zastavím nebo ji nechám chvíli stát tak chcípne... když odpojim čidlo teploty vody tak se otáčky ustálí a volnoběh drží... už sem tam zkusil dát 3 čidla a vždy když jedno z nich připojím..otáčky začnou kolísat..motor cukat a chcíp:myslim prosim poraďte nebo už se z toho zcvoknu:roll myslíte že by to mohlo být i něčím jiným?? dočetl jsem se tady že to dělá třeba lambda nebo váha vzduchu...ale kdyby tomu bylo tak..pak je mi divný to že když odpojím to čidlo tak je to ok:myslim předem moooc díky za rady

[upravil dne 8/11/09 Cardaaa]

Odesláno

nene nová nebyla...jj zelená jsou...já zítra zkusím vzít čidlo od kamaráda ze 106 tomu 100 procentně funguje.. nevadí že má obsah 1.1 a já 1.4??

Odesláno

tak já seženu z nějaké 1.4...a myslíš že by to chcípání mohlo mít nasvědomí to čidlo?? jednou se mi stalo že to chcíplo i když bylo čidlo odpojené ale nebylo to tak rychle a tak brutální...

Odesláno

tak jsem jeste koukal do katalogu ND a ty cidla tam pro 1.4 jsou uvedena obe, zalezi ale jakej je to rocnik vyroby, jaka emisni norma, takze by to chtelo VIN kod aby bylo jasny, ktery cidlo mas. V autokelly novy bude stat pocitam tak 400Kc

Odesláno

jj ale já nevim jestli to je tím když to pak chcíplo i když bylo odpojený ale jak říkám nebylo to tak drastický... moje vin je VF31CKFXE52171417 rok výroby je to 98

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...