urdemala Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 už delší dobu mi nějak rachtá z pod auta.. zvuk jakoby se někde mlel nějakej plech v hrnci.. děje se to jenom za jízdy, když auto stojí, tak nic. Lehl jsem si pod auto a poslouchal, zdá se mi, že to jde z převodovky. Je to dva dny, co jsem vyměnil olej v převodovce, teď už vim, že zbytečně. Neměl někdo ten samej problém? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 no počkej,tos ležel pod autem a někdo s ním jel?? (píšeš JEN za jízdy...) Citovat
dobrmik Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 tak tohle máme u 205..a když zmáčkneš spojku tak to nedělá že?? Citovat
urdemala Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: ozzy56 no počkej,tos ležel pod autem a někdo s ním jel?? (píšeš JEN za jízdy...) ležel jsem pod autem tůroval motor a nic. když jedu a mam stažený okýnko, abych lépe slyšel, tak se ten zvuk ozývá tak hlasitě, že mi vstávají vlasy na hlavě. doufam, že se ještě nebudeš ptát, jak můžu bejt pod autem a zároveň tůrovat motor Citovat
urdemala Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: dobrmik tak tohle máme u 205..a když zmáčkneš spojku tak to nedělá že?? no, na volnoběh nic moc, ale jak sem pod tim ležel, tak jsem takovy lehky cinkani od prevodovky slysel Citovat
Qcko Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Takze ono to robi ked su vyssie otacky, ale len za jazdy, teraz ste sa akosi zamotali:roll Nebude to robit spojkove lozisko? Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: ozzy56 no počkej,tos ležel pod autem a někdo s ním jel?? (píšeš JEN za jízdy...) ležel jsem pod autem tůroval motor a nic. když jedu a mam stažený okýnko, abych lépe slyšel, tak se ten zvuk ozývá tak hlasitě, že mi vstávají vlasy na hlavě. doufam, že se ještě nebudeš ptát, jak můžu bejt pod autem a zároveň tůrovat motor tak se hned nečerti-je pro určení poruchy důležité,zda to dělá jen za jízdy,nebo ne--zkus za jízdy,jak to začne klepat,lehce přišlápnout pedál spojky--když to přestane,je to asi volná vypínací vidlice spojky,nebo vadné ložisko:myslim Citovat
dobrmik Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 urdemala:doufam, že se ještě nebudeš ptát, jak můžu bejt pod autem a zároveň tůrovat motor převodovka to nebude nejspíš...tipoval bych na ložisko nebu tu vidlici...my jsme prevodovku dali jinou a porat to samí... Citovat
ozzy56 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 :Da prosím tě: jak to děláš že jsi pod autem a zároveň tůruješ motor??? :papa Citovat
urdemala Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: ozzy56 :Da prosím tě: jak to děláš že jsi pod autem a zároveň tůruješ motor??? :papa já tě zabijůůů! :-) jasně, jenom za jízdy, většinou při rozjezdu se to tam klepe až hrozivě, při jízdě po městě to většinou slyšim odrazem od svodidel a to je \"jenom\" takový rachtání. Zkusim teda laborovat s tim šlapáním spojky.. zajímavý je, že jak tak vzpomínám, mi to dělá už tak 40.000 km, jeden čas to bylo slyšet, jindy vůbec. Zatim se ten zvuk sice zesiluje, ale zhoršenou funkci čehokoli nepozoruju. Takže co nevidět se chystam do servisu, ptám se spíš jenom pro představu.. jo teď jsem si všim, že s tim ležením pod autem jsem to napsal asi nepřesně. lehl jsem si dolů a na ten volnoběh to sice neni slyšet, ale od tý převodovky je slyšet takový lehoulinký chrastění, nevim, možná je to normální [upravil dne 22.9.2009 urdemala] Citovat
urdemala Odesláno 24. září 2009 Autor Odesláno 24. září 2009 :-)) tak vysypanej katík, jak prosté.. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2009 Odesláno 24. září 2009 Původně zaslal: urdemala :-)) tak vysypanej katík, jak prosté.. ano, známá zásada--zjistit poruchu 99 kč, odstranit 1 kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.