Guest Chyronex Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 Čau,mam velice trapnou otázku,nemam dalkový ovladač k cenrálu,mam starý model ale mam dálkáč s novýho modelu(v klíčku),tak jestli to lze nějak zkombinovat?Předelat kody atd....Asi ne co???Sorry za blbej dotaz:) Citovat
oddie Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Z toho dotazu mi není jasné, co vlastně máš? Máš klíček s dálkou, a nemáš k tomu jednotku? Pokud je ta dálka v klíčku funkční, nějakou jednotku bych asi našel - ale bude jabko to nastavit... Pokud máš oboje - tj. klíček s dálkou + příslušnou jednotku, je to sranda, to jsou tuším 4 dráty. Samotnou jednotku centrálu má starý i nový model stejnou. Citovat
Guest Ondra Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 novej model ma taky infra? ja myslel, ze novej model uz ma v klicku radiovej prenos..... Citovat
Uďa Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 já bych měl dotaz na centrál taky, mám 309, centrál z 205 a mám to jen na klíček.Šlo by to nějak dodělat na dálku???A za jakou cenu.Díky Citovat
graver Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 http://www.jablotron.cz/products/cz/cl301sl.htm Citovat
Guest Chyronex Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 No ja mam 405 stary model,prijimac je asi u toho stropniho svetla ze,ten tam mam,nevim jestli je funkni ale mel by snad byt,ale stary modely mam dalkac jako samostatnou krabicku u klicku ze?a novy modeli to maj primo v klicich,pokud se mylim tak me opravte,no a ja mam prave stary prijimac a novy dalkac v klicich. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.